Egy csirkenyak valóban két percig tart?
Ha azt szeretnéd hogy sokat rágjon akkor inkább pulykanyakkal próbálkozz. Bár ha kicsi kölyök akkor nem mondtam semmit.
Nálunk a csirkenyak kb 2 másodpercig tart, tör rajta egyet max kettőt és már lent is van, bár már 10 hónapos kutyám van.
Disznót ne adj, főve pedig semmit. Hőkezelés hatására szilánkosra törik a csont mikor elrágja, és kiszúrhatja a gyomrát, beleit, véres lehet a széklete. Nagyon veszélyes!
Marhának gégéje mehet például, a tartócsontok ugye kizárva, túl kemények.
"nem megrágta alaposan, csak elrágta akkorára, hogy kényelmesen le tudja nyelni"
A kutyaféléknek ennyi pont elég, nyugi. Az ő gyomruk kicsit erősebb a miénknél, nem kell pépesre rágniuk mindent.
Az öregem (német juhász keverék, kicsit kisebb) kacsanyakat is benyelt egy roppantás nélkül, azt azóta a saját lelki békém érdekében nem is kapott egyik se :D De semmi baja nem lett tőle, a kutyáknak ez normális.
Igazából az a fura, hogy egy bármekkora kutya képes két percet elrágózni egyetlen csirkenyakon. A pitnek a nyúlcomb is annyi, hogy reccs-reccs-ropp-nyel. Mondjuk a csirkelábat érdekes módon szeretik ropogtatni, de a legtöbb csontossal nem szórakoznak, elrágják annyira, hogy lecsússzon, és viszlát.
Köszönöm a válaszokat! Lehet butaságot kérdeztem, ne haragudjatok... még nem volt ilyen tapasztalatom és meglepődtem.
Nem mértem stopperrel az elfogyasztás idejét, valószínűleg nem volt két perc, csak valamit írnom kellett :D Azóta már megkapta a második nyakat is,az "semeddigsem" tartott neki, az elsőt azért rágcsálta, ha nem is két teljes percig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!