Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy kisgyerek megdobta a...

Egy kisgyerek megdobta a kutyámat, ti hasonló esetben hogyan reagálnátok? Vagy hogy védekeztek a neveletlen gyerekek ellen?

Figyelt kérdés

A pályaudvarnál sétálgattam, sok külföldi ücsörög mindenhol, látom hogy a tömegben jön egy szőke kisgyerek, olyan 4-5 éves forma, nagy műanyag palackkal a kezében. Figyeltem, mert sejtettem, hogy készül valamire (először azt hittem csak meg akarja fogni a kutyát). Erre hirtelen izomból, vigyorogva a kutyámnak vágta a palackot! Pontosabban csak vágta volna, mert gyorsan odébb nyomtam lábbal a kutyámat, magam mögé így nem érte találat.

Én olyan dühös lettem, hogy teli torokból ráüvöltöttem, az egész pályaudvar hallotta szerintem. Mondom "Mit csinálsz, hülye vagy?! Idióta kölyök!" erre csak néz rám. Eljátszottam a gondolattal, hogy a kezemben lévő saját vizes palackomat izomból mellé csapom a földre, de aztán meggondoltam magam. Szülők valahol 10 méterre ücsörögtek és rám sem mertek nézni, ott sunnyogtak és elhívták a kölyköt, szerintem külföldiek lehettek. De semmi elnézést vagy valami, ha nekiálltak volna pampogni valamit biztos őket is elküldöm melegebb éghajlatra.

A kutyám fel se vette az egészet, mindig is arra tanítottam, hogy zavaró tényezők(részegek, visítozó gyerekek, bolond csövesek, stb.) közelében is maradjon nyugodt és majd ÉN intézkedem.

Tegnap is betalált minket egy szintén külföldi kisgyerek, meglógott a szüleitől és sprintelni kezdett vicsorogva, tárt karokkal a kutyám felé, na én meg elé léptem és szintén rákiabáltam, hogy fejezze be, szülők csak néztek.

Akkor olyan is volt, hogy egy gyerek hátulról szaladt felénk és elkezdett ugrálni meg ugatni a kutya mögött, szülő csak néz én meg rászóltam hangosan "Ezt azonnal fejezd be, légy szíves!", szülő megint csak nézett mint egy birka.

Ilyen helyzetben, ha a kutya esetleg odakapna, biztosan én lennék a hülye kr.va a kutyám meg az agresszív fenevad.

Egyébként ha olyan gyerek meg szülő jön, aki normálisan megkérdezi, hogy meg szabad-e simogatni, akkor néha megengedem, ha a kutyámon is azt látom, hogy nem zavarja.

De ezek az őrjöngő neveletlen kölykök nagyon fel tudnak bosszantani.

2015. júl. 25. 11:24
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim válasza:
100%
Vigyázz,nehogy megverjenek!De az ember megvédi a családját.Akkor a kutyáját miért hagyná bántani?
2015. aug. 23. 19:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!