Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon szeretnék egy kiskutyat...

Nagyon szeretnék egy kiskutyat (egy yorkshy teriert) De a szüleim nem engedik?

Figyelt kérdés

Már 2-3 éve könyörgök egy kutyiért de a szüleim nem engedik meg anyát már majdnem meggyőztük a tesommal mert a tesom is szeretne egy kutyát... ugye mondtam hogy yorkshit szeretnénk de anyukánknak nem tetszik akkor néztünk fehér yorkshyt na anyunak az már tetszett akkor őt meggyőztük hogy olyat fogunk venni de azt mondta hogy nagy felelosség egy kutya mondtam hohy majd én sétáltatom meg etetm itatom de azt mondta hogy nem..

Na apukámnak megmutattam azt a kutyust amit kineztünk azt mondta aranyos nekem ez azt jelenti hogy oké veszünk kutyát akkor meg kérdeztem hogy veszünk e kutyát és azt mondta hogy nem... (én 12 éves vagyok most megyek 7.be a testvérem meg 22 éves)...

2015. júl. 23. 20:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Kapsz egy piros pontot, jó? :P
2015. júl. 26. 11:44
 22/26 anonim ***** válasza:

Ó, persze, mondjuk itt, hogy reméljük nem kapsz kutyát, erre te hirtelen kapsz egyet. Ez kérlek a "bekamuzom hogy kaptam egyet, hogy nehogy nekik legyen igazuk" effektus.

Nehogy megfogadd a tanácsainkat, idióta p*csa.

2015. júl. 26. 17:01
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy kaptál, hazudós ovis!
2015. júl. 26. 17:14
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

" kaptam egy kutyat es amikor tojik a kutya ne rangatom el"

Azért a cuki, okos kis kérdező kiszűrte a lényeget a sok válaszból, igaz?

2015. júl. 26. 17:37
 25/26 anonim ***** válasza:

Legalább elolvasta a válaszokat, mert ez a mondat nekem pont egy hosszabb válaszom végén volt :D

Bár még így sem tud szöveget értelmezni... vagy nem is akar. Csak tudnám miért kér segítséget, ha nem fogadja el o.O

2015. júl. 26. 17:42
 26/26 anonim ***** válasza:

Na drága.

Van yorkie tenyésztő ismerősöm, minden kutyáját Csehországból vette, átlagban olyan 300.000 ft-ért, de van amelyik fél milla volt. És a lényeg: a biewerek voltak a drágábbak. ;)

Hogy ő mennyiért adja őket nem tudom, de gondolom nem olcsó mulatság.

2015. aug. 1. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!