Nagyon szeretnék egy kiskutyat (egy yorkshy teriert) De a szüleim nem engedik?
Már 2-3 éve könyörgök egy kutyiért de a szüleim nem engedik meg anyát már majdnem meggyőztük a tesommal mert a tesom is szeretne egy kutyát... ugye mondtam hogy yorkshit szeretnénk de anyukánknak nem tetszik akkor néztünk fehér yorkshyt na anyunak az már tetszett akkor őt meggyőztük hogy olyat fogunk venni de azt mondta hogy nagy felelosség egy kutya mondtam hohy majd én sétáltatom meg etetm itatom de azt mondta hogy nem..
Na apukámnak megmutattam azt a kutyust amit kineztünk azt mondta aranyos nekem ez azt jelenti hogy oké veszünk kutyát akkor meg kérdeztem hogy veszünk e kutyát és azt mondta hogy nem... (én 12 éves vagyok most megyek 7.be a testvérem meg 22 éves)...
Lehetséges hogy az a baja, hogy még csak a fajta nevét sem tudod leirni...
Vagy tudja,hogy egy fajtatiszta sima szőrű yorkshire terrier kb. 80000 forintnál kezdődik. Lehet, hogy azt is tudja, hogy egy biewer ("fehér") yorkshire terrier pedig kb. 150000 forintnál kezdődik.
Nézd meg azt is, a magyar értelmezőben, hogy mit jelent az aranyos szó. Oké?
"azt mondta aranyos nekem ez azt jelenti hogy oké veszünk kutyát "
Biztos vagy már 12 éves?
A yorkshire terriert yorkie-nak/yorkinak becézik.
Azzal pedig mi itt a gyk-n nem nagyon tudunk mit tenni, hogy a szüleid nem engedik.
Tudsz "mindent" a fajtáról? Ugye nem? Először tanulj, aztán felkészülten állj a szüleid elé. Tudd, mire van szüksége a kutyának, hogyan kell gondozni (a szőrét is), milyen etetési lehetőségek vannak.
És ugye nem azért akarsz yorkie-t, mert tök cuki??? Egy terrier, nem csak utyuliputyuli cukika. Fejedre tud nőni egy pillanat alatt.
5-ös, várjál, mindjárt nevetek.
Nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!