Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet valami baja a kutyáimnak...

Lehet valami baja a kutyáimnak attól ha reggel 7től este 22ig nem isznak?

Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 22:50
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Egyszer kirándultunk a hegyekben és nem találtunk vizet, én este még ittam, és nem tudtam róla, de el is fogyott a vizünk. Csak a haverom nem szólt, hogy tudjak aludni a sátorban. Szal reggel úgy ébredtem, hogy nem volt vizünk, és elindultunk lefelé a hegyről. Kb délután 6-ig mentünk hátizsákkal 30 fokban, és izzadtunk is nagyon, meg hát én majd megdöglöttem..

Lent találtunk egy boltot este 6-kor, ahol vettünk vizet, meg üdítőket. De annyira szomjas voltam, hogy hiába ittam a vizet, az egyszerűen nem oltotta a szomjamat.

Aztán ittam gyümölcslevet is és az valahogy jobb volt, attól jobban lettem.

Ez nekem egy maradandó nagyon rossz élmény volt.

Pedig csak fél napot voltam nélküle.

Este 22-ig nem bírtam volna ki az tuti.

Ne kínozd a kutyusokat. Ha nem vagy otthon, tegyél ki több lábos vizet, vagy ha több napig nem vagy otthon, szólj a szomszédnak, hogy etesse és itassa a kutyákat.

2015. júl. 22. 01:46
 12/27 anonim ***** válasza:
17%

Kövezzetek meg, szerintem nem lehet baja. Az enyém naponta jó, ha egyszer iszik minimálisat. Sőt, nekem 2-3 naponta jut eszembe, hogy inni kéne.

Rég kihaltak volna a kutyák, ha a legapróbb kellemetlenség kinyírná őket.

2015. júl. 22. 02:13
 13/27 anonim ***** válasza:
Attól hogy hűtött a lakás, még előttük kell lenni a víznek. Mindenhol ezt szajkózzák.
2015. júl. 22. 05:54
 14/27 anonim ***** válasza:
A hozzászólók többsége valószínűleg téved, nemigen lenne baja a kutyáknak árnyékban, nulla fizikai aktivitás mellett víz nélkül. De kicsit kifejthetné a kérdező, hogy mégis mit akar, mert attól, hogy túlélnék a kutyák, még nem lenne jó nekik, úgyhogy elmondhatná, miért akarja kínozni őket.
2015. júl. 22. 07:12
 15/27 anonim ***** válasza:
Ezt kérdezem én is, hogy egyszeri eset volt-e, dehát nem válaszol. Netán nem akarja, hogy bepisiljenek napközben? Elég önző gondolat lenne. Gondolom már ég a feje, a sok rosszalló válasz miatt.
2015. júl. 22. 08:31
 16/27 anonim ***** válasza:
Enyém husky keverék és kinti kutya. Most a nagy meleg miatt reggel 7-kor engedem be a lakásban, általában este 7-ig bent van, fekszik, alszik a konyhában a kövön. Itt bent kb. 26 fok van ...., hiába teszek le bent vizet neki, nem iszik és nem is pisil este 7-ig, az égvilágon semmi baja nincs! 8-kor visszük ki sétálni, előtte és utána szokott inni.
2015. júl. 22. 10:38
 17/27 piriiiii ***** válasza:
12, az kit érdekel, hogy neked mikor jut eszedbe inni? Az a te hülyeséged, úgy kell neked. :D
2015. júl. 22. 12:30
 18/27 A kérdező kommentje:
Nem ég a fejem, csak dolgoztam. Soha nem kínoztam a kutyáim a 3ból 2 mentett kutya. Egyszóval nem mondtam, hogy nem adok nekik vizet nem tudom honnan veszitek ezt. Miért kell egyből a rosszat feltételezni a másikról. Minden reggel hatalmas tál friss vizet kapnak. Cserélwm is nekik mikor hazaérek, hogy ne legyen állott, de este 10ig nem isznak egy kortyot sem. Este, éjjel meg hajnalban isznak, de a legnagyobb forróságban nem.
2015. júl. 22. 19:32
 19/27 anonim ***** válasza:
Míg dolgozni vagyunk a mi kutyáink sem isznak szerintem. Mikor hazaérek, akkor jut eszükbe. Ezt onnan gondolom, hogy nem nagyon hiányzik a tálból a víz... Pedig panel lakásban lakunk a 6.emeleten. Ettől függetlenül természetesen minden reggel kapnak egy friss tálnyi vizet.
2015. júl. 22. 19:47
 20/27 piriiiii ***** válasza:
Akkor minek írtad, hogy a hőgutát észre vetted volna? :)
2015. júl. 22. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!