Lehet valami baja a kutyáimnak attól ha reggel 7től este 22ig nem isznak?
Egyszer kirándultunk a hegyekben és nem találtunk vizet, én este még ittam, és nem tudtam róla, de el is fogyott a vizünk. Csak a haverom nem szólt, hogy tudjak aludni a sátorban. Szal reggel úgy ébredtem, hogy nem volt vizünk, és elindultunk lefelé a hegyről. Kb délután 6-ig mentünk hátizsákkal 30 fokban, és izzadtunk is nagyon, meg hát én majd megdöglöttem..
Lent találtunk egy boltot este 6-kor, ahol vettünk vizet, meg üdítőket. De annyira szomjas voltam, hogy hiába ittam a vizet, az egyszerűen nem oltotta a szomjamat.
Aztán ittam gyümölcslevet is és az valahogy jobb volt, attól jobban lettem.
Ez nekem egy maradandó nagyon rossz élmény volt.
Pedig csak fél napot voltam nélküle.
Este 22-ig nem bírtam volna ki az tuti.
Ne kínozd a kutyusokat. Ha nem vagy otthon, tegyél ki több lábos vizet, vagy ha több napig nem vagy otthon, szólj a szomszédnak, hogy etesse és itassa a kutyákat.
Kövezzetek meg, szerintem nem lehet baja. Az enyém naponta jó, ha egyszer iszik minimálisat. Sőt, nekem 2-3 naponta jut eszembe, hogy inni kéne.
Rég kihaltak volna a kutyák, ha a legapróbb kellemetlenség kinyírná őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!