Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Komolyan, ez csak szerintem...

Komolyan, ez csak szerintem nevetséges?

Figyelt kérdés
Német dogot szeretnék, és barátom azt mondta, hogy nem lehet ilyen kutyám, merthogy ő gyerekkorában látott egy videót, ahol egy nő "kielégít" egyet, és hogy egyből az jutna eszébe. Mondtam neki, hogy ez egyrészt nevetséges, mert attól mert egy fiatal nőnek nagy kutyája van még nem akarja magát meg*** vele. Másrészt, hogy én úgy is szuka kutyust szeretnék. De nem, csak köti az ebet a karóhoz, esküszöm nem tudom elhinni. :D Mivel győzhetném meg, hogy a német dogok szeretetteljes, barátságos, imádnivaló kutyák, nem pedig a fiatal nők szextárgyai?

2015. júl. 21. 20:34
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
idióta az ilyen egy pofon észhez téríti
2015. júl. 21. 20:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem cseréld le a srácot, ennyire retardált és rugalmatlan emberrel nem lehet együtt élni.

Vagy kamu, egyszerűen csak nem akar kutyát, vagy nem tetszenek neki a dogok, és nem jutott eszébe, hogy ezt így szemtől szembe is közölhetné.

2015. júl. 21. 20:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez már beteges. Kérdezd már meg, hogy tán féltékeny lenne a leendő kutyára, vagy mi? Az ember sok mindent lát a neten, de azért hogy ekkora hatással legyen rá egy ilyen videó... Szerintem el kéne beszélgetned vele.
2015. júl. 21. 20:48
 4/9 anonim ***** válasza:

És szerinte milyen kutya lenne jó? :)

Ja, és semmivel nem kell meggyőzni. Ha dogot szeretnél és minden adott hozzá, akkor legyen dogod.

(Pasit meg rúgd ki sztem, mert nem fut százzal.)

2015. júl. 21. 20:50
 5/9 anonim ***** válasza:
Küld el pszichológushoz a barátodat!
2015. júl. 21. 22:28
 6/9 anonim ***** válasza:

Az az ő egyéni nyomora, hogy ez jut eszébe, amúgy normális embernél, ha fel is vetődne benne ilyesmi (amit nem mond ki, ne égesse már magát mások előtt), amikor tizedjére látná a kutyát, már rég nem ilyen hülyeségek jutnának eszébe, hanem a kutya személyiségét reagálná le vagy ilyenek.

Ez olyan, mintha a videóbeli nőnek vörös göndör haja lett volna s ha Te olyan hajat csinálsz, akkor arról is az jut eszébe. Bevillanhat egyszer, de elmúlik. Normális embereknél legalábbis.

Megáll az ész.

2015. júl. 21. 23:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne barátkozz perverzekkel, ilyen egyszerű. Érdekes, én sose láttam ilyen videót, mert nem érdekel.
2015. júl. 22. 09:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha szuka, akkor biztos egyből az jutna a barátod eszébe. Én félteném.... a kutyát.
2015. júl. 22. 16:35
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ja, azért az is érdekes, hogy miért néz ilyen videókat...
2015. júl. 22. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!