Milyen kutyát kezdjünk el tenyészteni?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik az a kutya, amit nagyon hamar elkapkodnak 200.000. Ft árban?2015. júl. 21. 19:01
11/21 anonim válasza:
Olyan kutyát kezdj el tenyészteni, amit imádsz, amibe szíved-lelked benne van. Így lehet sikeres tenyésztő.
12/21 A kérdező kommentje:
Már megvan a kutya régen, Dániából importáltuk, 400 000 Ft volt. Border collie. 8 éve vágytam rá és még most sem untam a fajtába. Csak mindössze egy fajtanevet szerettem volna innen tudakolni, hogy nektek melyik a kedvencetek. De nem.
2015. júl. 21. 19:34
13/21 anonim válasza:
Nem ezt kérdezted. Nekem a dobermann a kedvencem személy szerint.
14/21 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem tudok rendesen rávilágítani a dolgokra. Egyébként a dobermannt én is szeretem. :)
2015. júl. 21. 19:37
15/21 anonim válasza:
Az én kedvenceim: német vizsla, vadkacsavadász retriver, német törpe spicc
Szerintem ennél különbözőbb kutyafajtákat nehéz összeválogatni :)
16/21 anonim válasza:
Semmilyet. Leginkább azért, mert te soha a büdös életben nem lennél tenyésztő. Legfeljebb egy tözskönyves szaporító. Tudod miért? Mert aki tenyészt, annál a legutolsó szempont, hogy keressen vele. Ismerek egy kiképzőt. Soha nem tenyésztett, csak kiképzés szintjén foglalkozott kutyával. Na, ő mondta egyszer, hogy az az ember, aki egyetlen almot azért hoz le, hogy keressen vele akár egyetlen forintot is, nem tenyésztő. Igaza van. Javaslom gondolkozz el rajta.
17/21 A kérdező kommentje:
Nem megmondtam, hogy már megvettem a kutyát? Olvasd már el amit írtam, és ne szaporítózzál engem, ha megkérhetlek. Köszönöm szépen.
2015. júl. 21. 19:54
18/21 anonim válasza:
"Milyen kutyát kezdjünk el tenyészteni?
Szerintetek melyik az a kutya, amit nagyon hamar elkapkodnak 200.000. Ft árban?"
Kedves kérdező, mind olvasni, mind szöveget értelmezni tudunk. A legkevésbé sem a kedvenc fajtánk érdekelt.
19/21 A kérdező kommentje:
Nem baj, hogy már megvan a kutya....
2015. júl. 21. 19:56
20/21 anonim válasza:
Tényleg, és ha mondunk egy fajtát (pomi), akkor gyorsan szaladsz és veszel 1-2 szukát belőle?
Akkor a 400 e ft-os borderedből kedvenc lesz s nem pénzforrás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!