Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A komondor vagy a csaucsau...

A komondor vagy a csaucsau szimpatikusabb?

Figyelt kérdés

Nekem ez a két fajta tetszik legjobban küllem és jellem tekintetéebn egyaránt.

Komondor

[link]

Csaucsau

[link]

(Ha esetleg valakinek nem jutna eszébe a névről, hogy milyenek ezek a kutyák, vagy netán nem ismeri őket.)

Ha majd lehetőségem lesz rá, a 2 közül valamelyik fajtából beszerzek egy kiskutyát. Nektek melyik tetszik jobban? Nem a válaszok alapján fogok dönteni, csak egyszerűen érdekel, hogy kinek melyik a szimpatikusabb?

2010. márc. 5. 17:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a Komondort választanám.Magyar portát magyar kutya őrizzen!

Lehet "szekálni", de mindkét kutyafajtával volt/van dolgom.

Ha egy nagy, minimum 100-150 m2 kerted van akkor kuvasz.De

akkor is egész nap szabadon legyen.

Nagyon féelmetes,és az utolsó csepp vérig kutya.

Nagyon bohókás,és kíváncsi kutya.a tanítása 10ből 6.

A legszebb kutya a világon:D

A csau magának való, inteligens,és nem igényli a nagy hejt.Lehet hogy úgy néz ki,mint egy felnagyított elemes kutyának nevezett izé, de a látszat csal.

Engem amikor még 1 éves voltam, és a szüleim kiraktak napozni a teraszra a baba kocsiban, szabájosan vigyázott rám.

Igényli a törődést, de ha megunja, elbattyog

2010. júl. 18. 19:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem most van a 2. csaum. Igen törődni kell vele,de melyik kutyával nem? Nem osztogatja csak úgy a szeretetét,ki kell érdemelni. Van jelleme. Nem egy nyalis,de nagyon tud szeretni és nagyon szeretetre méltó.
2010. szept. 21. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!