Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A komondor vagy a csaucsau...

A komondor vagy a csaucsau szimpatikusabb?

Figyelt kérdés

Nekem ez a két fajta tetszik legjobban küllem és jellem tekintetéebn egyaránt.

Komondor

[link]

Csaucsau

[link]

(Ha esetleg valakinek nem jutna eszébe a névről, hogy milyenek ezek a kutyák, vagy netán nem ismeri őket.)

Ha majd lehetőségem lesz rá, a 2 közül valamelyik fajtából beszerzek egy kiskutyát. Nektek melyik tetszik jobban? Nem a válaszok alapján fogok dönteni, csak egyszerűen érdekel, hogy kinek melyik a szimpatikusabb?

2010. márc. 5. 17:32
1 2
 1/12 anonim válasza:
61%
Nekem a csau csau van is belőle mindjárt 2 és most voltak kölykök 7 db a nagyokat nem adnám semmi pénzért oda.nem ugatnak feleslegesen de ha jön valaki jeleznek.
2010. márc. 5. 17:40
 2/12 anonim ***** válasza:
csau csau
2010. márc. 5. 17:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Komondor.
2010. márc. 5. 18:04
 4/12 anonim ***** válasza:
40%
a komondor szerintem ronda a CSAU CSAU sokkal szebb.
2010. márc. 5. 18:14
 5/12 anonim ***** válasza:
Küllemre nyilván sokkal szebb a csau, de a kutyaválasztásnál nem ennek kell lenni az elsődleges szempontnak. Sokan azt gondolják róla, hogy mivel úgy néz ki mint egy plüssmackó, ezért a jelleme is bújós, ölelgetni való kutya. Pedig nem az. Egy önálló, makacs, egygazdás, kemény kezet igényló kutya. Nem írtad meg, hogy hányadik kutyád lenne. Mert ha első, akkor a csau-csaut nem ajánlanám, de a komondort sem igazán. Bár a komondor sokkal barátságosabb, megbízhatóbb kutya.
2010. márc. 5. 19:17
 6/12 anonim ***** válasza:
45%
Hát gondold át a csaut nagyon, ha nem tudsz megfelelően bánni vele, és nem vagy vele elég következetes, előbb megesz mint egy roti, olvass utána nagyon.
2010. márc. 5. 22:29
 7/12 anonim ***** válasza:
Jajj hogy válaszoljak a kérdésre is:)))), és a csaut venném de tényleg nem egyszerű egy kutya:)
2010. márc. 5. 22:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

mindenképpen komondor! :)

az egyik legjobb kutyafajta, kiváló, kemény házőrző, ugyanakkor a család vajszívű ölebe!

nemcsak a jelleme egyedülálló, hanem a külseje is.

A mai napig emlékszem, ahogy az első komondor akit megláttam, végig vonult a Balaton parton- szószerint lélegzetelállitó volt!

Azóta nekem is van egy :)

2010. márc. 6. 00:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Komondor!

A csaucsaunak elég idióta jelleme van.

2010. márc. 6. 09:39
 10/12 anonim ***** válasza:

a komondor a nyerő.

a csaucsau egy tedd ide tedd oda szőrmók,

a komondor meg egy valamire való munkakutya.

100% KOMONDOR

2010. márc. 6. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!