Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok a Frolic kutyael...

Mit gondoltok a Frolic kutyaeledelről?

Figyelt kérdés
Ma vettem a kutyámnak belőle fél kilót,és majdnem kétszer annyiba kerül mint a pedigree.
2010. márc. 5. 17:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Akit én ismerek kutyást, jutalomfalatnak használja csak. Annak viszont kiváló.
2010. márc. 5. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:
A mi kutyusunk nagyon szereti, viszont mi is csak jutalomfalatnak adjuk neki.
2010. márc. 5. 18:12
 3/6 anonim ***** válasza:
nagyon szeretik a kutyák, ezért szerintem tuti, hogy van benne valami turpisság, minimum ízfokozó, vagy egyéb adalékanyagok... az enyéim - jutalomfalatként - ezért hajlandóak bármit megcsinálni. Pedig az egyik kutyám nagyon finnyás, ezt mégis imádja.
2010. márc. 5. 23:02
 4/6 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem ismerem.

mi biomill-t veszünk

2010. márc. 6. 12:14
 5/6 anonim ***** válasza:
A mi kutyusunk (sajnos már nem él) a száraztápok közl csak ezt volt hajlandó megenni :)
2010. márc. 6. 16:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A Frolic nem igazi száraztáp. Olvasd el az oldalán, hogy miből van... 4% hústartalom, az semmi. Én megdöbbentem, amikor megnéztem az árát, és mellette az összetételét... Amennyibe a Frolic kerül, annyiért már tudsz venni Orijent is!

Jutalomfalatnak viszont kiváló, tök jó puha, gyorsan le tudja nyelni a kutya, nem kell ropogtatnia, mint a tápot, és nem koszol, mint pl. a sajt vagy a virsli vagy a máj.

De rendes ételként semmiképp se adnám.

2010. márc. 6. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!