Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » BARF etetés - utálja a nyerset...

BARF etetés - utálja a nyerset, hagyjam abba?

Figyelt kérdés
Már majd' 3 napja nem evett, csak pirinyó nasikat, pedig egyre éhesebb a kutyusom. Most próbáltam átszoktatni BARF-ra, de nem eszi egyáltalán, fintorogva néz rá, ha elé teszem, szinte olyan, mintha undorodna. Csak kényszerből rágcsált 1-2 miniatűr csontszilánkot, de azt is fintorogva. Hagyjam abba? Tippek, hogy megegye?

2015. júl. 19. 19:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
69%

Akuminak van igaza!

Mellesleg, mégha ki is halt belőle a ragadozó, az emésztőrendszere, fogazata ragadozóé! Tehát a rakás had ne mondjam mit érő tápokat felejtsd el ha teheted..

2015. júl. 19. 21:02
 12/27 A kérdező kommentje:
10-es köszönöm, megfogadom a tanácsot! :)
2015. júl. 19. 21:30
 13/27 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem meg nem kell erőltetni. Én elég szigorúnak vallom magam, de nem hinném, hogy tragédia ha nem eszik nyers húst. BARF módszerrel is etetheted, ahol meg kell főzni. A jó minőségű táppal meg semmi baj sincsen! Olyan unalmas már ez beképzelt hangnem, mintha feltaláltátok volna a spanyol viaszt, mikor ugyanolyan divat ez is mint pár éve az Acana, Orijen meg ilyesmik. Emlékszem amikor regisztráltam, még azt nyomatta mindenki. Majd lesz újabb divat. Azért meg már nehogy szégyenkeznie kelljen a gazdának, hogy a kutyája nem eszi meg a nyers húst. Nem lesz attól kevésbé jó kutya. Az meg nem tudom milyen tudományos meghatározás, hogy "kihalt belőle a ragadozó"... Ha mondjuk a kutyának van egy testvére aki megeszi, akkor belőle nem halt ki? A húsok többségében ugyanannyi sz*r, hormon, vegyszer van, arról nem is beszélve, hogy milyen kegyetlen módon tartják őket, milyen környezetszennyező amíg előállítják, elkészítik, becsomagolják stb. Szóval nem kell annyira isteníteni őket.
2015. júl. 19. 22:16
 14/27 anonim ***** válasza:
75%
Azért a táp tudnád miket tartalmaz, nem ezt mondanád ;)
2015. júl. 19. 22:34
 15/27 anonim ***** válasza:
63%

Időpont ma 22:16

A BARF módszernél sem kell főzni.

Amúgy, ha egy kutya bénán áll egy falat hús felett, annak az életben maradási ösztöne a béka alatt van jóval. Vagy annyira tele van már kajával, hogy kibírna akár 1 hetet is étel nélkül.

2015. júl. 19. 22:43
 16/27 anonim ***** válasza:
65%
Ja, én sem láttam még olyan kutyát aki ne kapna rá rögtön a nyers húsra. Fura... bár ne csodálkozzunk ha túró gombóccal, kenyérrel, és egyéb disznónak való moslékkal tömik a szerencsétlen állatot.
2015. júl. 19. 23:29
 17/27 anonim ***** válasza:
67%

"BARF módszerrel is etetheted, ahol meg kell főzni."

Te miről írsz?????

2015. júl. 19. 23:31
 18/27 anonim ***** válasza:
64%

Figyelj én nem etetek BARF-al, úgyhogy nem vagyok szakértő, de eddig mindenkitől azt olvastam, aki így etet, hogy megfőzi. És hidd el, olvasni azt tudok. Ha ők nem alkalmazták jól, arról nem én tehetek.

És képzeld az én kutyám sem szereti a nyers húst, és k*rvára nagy bunkság és szűklátókörűség ez alapján megbélyegezni. Biztosíthatlak tökéletesen életbenmaradási ösztöne van. Ilyen alapon irtsuk ki a kutyák felét, mert a lélegezni, szülni, párzani, futni, úszni, mini, óriás, 6 évesen meghaló fajták mind életképtelenek! Ja bocs, csak akkor ha nem szeretik a húst. xD Nem attól lesz egy kutya igazi nagymenő, hogy szereti a húst... Nem gondoljátok, hogy röhejes, hogy már afelett is őrjöngenek a kutyások, hogy kinek mit eszik a kutyája, és ennek megfelelően lenézik, leszólják, vagy jobbnak tartják magukat a másiknál? Ez szánalmas. És aztán csodálkoznak, hogy nem fogadják el őket, mikor saját maguk között sem tudnak normálisan viselkedni.

2015. júl. 19. 23:42
 19/27 anonim ***** válasza:
53%
*úszni nem tudó
2015. júl. 19. 23:43
 20/27 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem az a szánalmas, úgy írsz véleményt a BARF-ról, hogy azt sem tudod eszik vagy isszák! No comment!
2015. júl. 19. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!