Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyire jó a Cerberos kutyais...

Mennyire jó a Cerberos kutyaiskola?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy ott profik a szocializációban, mert oda vinném a kutyámat. Már kétszer összeverekedett idegen kutyákkal. Milyen tapasztalataiok vannak a Cerberossal kapcsolatban?
2010. márc. 3. 20:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Neked kell elmenned a kutyáddal és ha ott vagy, eldöntheted megfelel, vagy sem.
2010. márc. 3. 20:05
 2/14 A kérdező kommentje:
Csak tippeket szeretnék, tapasztalatokat.
2010. márc. 3. 20:13
 3/14 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon jó kutyaiskola. Egyik barátnőm járt oda a kutyájával, és teljesen meg volt vele elégedve. Profik, de a modoruk egy kicsit nyers és bárdolatlan néha.

És az sem elhanyagolható szempont, hogy a szocializációs tréning ingyenes. :)

2010. márc. 3. 20:24
 4/14 anonim ***** válasza:
84%
Budapesten szeretnél menni? Én csak a kecskemétieket ismerem. Nem vagyok teljesen megelégedve velük, de a szocializáció tényleg az erősségük. Bár itt nem ingyenes.
2010. márc. 3. 21:35
 5/14 anonim ***** válasza:
81%
(Miért kéne ingyenesnek lennie?? Ez egy szolgáltatás...)
2010. márc. 3. 23:50
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

21:35!

Én is gondoltam rá, hogy viszem a kutyusom a Kecskemétibe, de még nem döntöttem! Ki tudnád fejteni részletesebben hogy miért nem olyan jó szerinted? Megköszönném, sokat segítenél vele.

2010. márc. 4. 09:42
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én inkabb csak az ovival nem vagyok kibekülve... Az első foglalkozástól kötelező a fojtó, ha 4 hónapos kiskutyáról van szó, akkor is. A többi meg nem ide tartozik... Amúgy sem szeretnék semmi rosszat mondani róluk. Azt javaslom, menj el egy foglalkozásra egyedül, kutya nélkül. Az még nem kerül semmibe. :) ha tetszik, akkor semmi gond, vidd a kutyusodat is. Eredményesek, az biztos.
2010. márc. 4. 12:03
 8/14 anonim ***** válasza:
63%

Itt Pesten 1000 ft/alkalom a rehab/szoci,de nagyon megéri!

Mi minden viselkedési problémával hozzájuk fordulunk,mindig bejött.

2010. márc. 4. 14:29
 9/14 anonim ***** válasza:
63%
Sokan nem értenek egyet a módszereikkel, de az eredmények őket igazolják.
2010. márc. 4. 20:15
 10/14 Egyed_embere ***** válasza:
73%
Az én kutyám is sokszor összeverekedett idegen kutyákkal. Meg ismerősökkel is. Most már az alap és a középfokú tanfolyam elvégzése után sokkal simulékonyabb, könnyebben kezelhető. De nem is a tanfolyam a lényeg! A gazdinak kell először magában helyretennie a dolgokat, utána már sokkal egyszerűbbé válik a kutyával az egymásra hangolódás! Akik itt habzó szájjal, mindennemű tapasztalat nélkül ontják a bölcselkedéseiket, azok nem képesek arra, hogy először magukba nézzenek. Ők úgy gondolják, hogy a kutya egy automata: bedobom a tanfolyamdíjat/jutifalatot/dícséretet és kijön a habos-babos mamakedvence kiskutya. Na ez nem egészen így van! A suliban a gazdákkal is legalább annyit foglalkoznak a kiképzők, mint az ebekkel. Aki ezt nem tudja elfogadni és nem vevő a változásra, az menjen inkább máshova! Ha belátod, hogy Te is legalább annyira kellesz a változáshoz, mint a kutyád, akkor ott a helyed!
2011. jan. 5. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!