Kiderült az 5-6 hónapos kutyámról hogy lány:D átlehet még nevezni? Hallgatni fog rá?
Jajj teee XD! Hát ez olyan rúlig, hogy nem tudom a vigyorgást abbahagyni!!!
Át lehet, az én kutyámnak jó sok neve van:
Elsö: Angie(Endzsi),Endzsó, Dzsó, Combi, Tombi, Tumbi, Tombitumbi, Cumi, Pumpi, Csumpi, Csimi, Sumi, Csuri, Puszinkó, Pusziló. Tudja ö, hogy csak neki mondom, ezekre a nevekre mindig figyel. Sokszor mesélgetjük egymásnak, hogy mi történt a sétákon, s a beceneveitt onnan jegyezte meg.
Hát ez aranyos! :))
Eszembe jutott egy kiállításon: hosszú szőrű kutya, a bírónő alányúl megtapogatni, hogy megvannak-e a heréi. A gazdi már ekkor csodálkozott kissé.
Aztán a bírónő közölte, hogy sajnos a kutya nem kiállítható, mert félherés.
Erre a gazdi: De hát ő szuka!
A bíró: Ja, a kanokkal már végeztünk? :)))
A cicáknál tényleg nehéz kölyökkorban megállapítani, de a kutyáknál elég egyértelmű. A hosszú szőrűnél tényleg nem les alá naponta az ember.
Hogy vettétek észre? Fordított esetben megértem, feltűnik, hogy felemelte a lábát pisiléskor.
De miért kell átnevezni? Szerintem tök jó buli, mesélheted hogy egy ideig fiúnak néztétek:))
Én a cicáimmal voltam így: feketét szerettem volna, de kaptunk az állatorvosunktól egy fehéret. De a neve maradt: Blacky. Aztán persze, hogy mire lett fekete cicám is, ő Bianca lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!