Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiderült az 5-6 hónapos...

Kiderült az 5-6 hónapos kutyámról hogy lány:D átlehet még nevezni? Hallgatni fog rá?

Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 21:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm kutyáját Ricsinek hívják. Kan is, ezzel nincs hiba, de mikor pár éve ivartalanították, néhány hétig a haverok elkeresztelték Pirinek. :)) Aztán visszakapta eredeti nevét. :)))
2010. márc. 2. 10:35
 22/26 anonim ***** válasza:

Jajj teee XD! Hát ez olyan rúlig, hogy nem tudom a vigyorgást abbahagyni!!!

Át lehet, az én kutyámnak jó sok neve van:

Elsö: Angie(Endzsi),Endzsó, Dzsó, Combi, Tombi, Tumbi, Tombitumbi, Cumi, Pumpi, Csumpi, Csimi, Sumi, Csuri, Puszinkó, Pusziló. Tudja ö, hogy csak neki mondom, ezekre a nevekre mindig figyel. Sokszor mesélgetjük egymásnak, hogy mi történt a sétákon, s a beceneveitt onnan jegyezte meg.

2010. márc. 2. 11:16
 23/26 anonim ***** válasza:
Át lehet. Egyébként egyik ismerősömék kutyája mindenre hallgat, amiben a magánhangzók megegyeznek a saját nevében szereplőkkel. Szóval, ha azt kiabálod neki, hogy kertipad, akkor is jön.
2010. márc. 2. 13:09
 24/26 Akiteki ***** válasza:

Hát ez aranyos! :))

Eszembe jutott egy kiállításon: hosszú szőrű kutya, a bírónő alányúl megtapogatni, hogy megvannak-e a heréi. A gazdi már ekkor csodálkozott kissé.

Aztán a bírónő közölte, hogy sajnos a kutya nem kiállítható, mert félherés.

Erre a gazdi: De hát ő szuka!

A bíró: Ja, a kanokkal már végeztünk? :)))

A cicáknál tényleg nehéz kölyökkorban megállapítani, de a kutyáknál elég egyértelmű. A hosszú szőrűnél tényleg nem les alá naponta az ember.

Hogy vettétek észre? Fordított esetben megértem, feltűnik, hogy felemelte a lábát pisiléskor.

De miért kell átnevezni? Szerintem tök jó buli, mesélheted hogy egy ideig fiúnak néztétek:))

Én a cicáimmal voltam így: feketét szerettem volna, de kaptunk az állatorvosunktól egy fehéret. De a neve maradt: Blacky. Aztán persze, hogy mire lett fekete cicám is, ő Bianca lett.

2010. márc. 2. 21:16
 25/26 A kérdező kommentje:
Azért kell átnevezni mert elég fiús a neve, de már van új neve:D Nehéz volt észre venni mivel nagy a szőre. Egyik nap háton fetrengett és úgy valahogy. Nem nagyon szoktunk rá figyelni ha hátra fekszik, mert ez volt a szokása, hogyha megsimogattam rögtön a hátára feküdt és azt nem szeretem. Most már szépen leszokott róla:D De jó lesz ha mostanában jön az állatorvos és megmondja hogy akkor most hogy is van ez:))
2010. márc. 5. 22:18
 26/26 A kérdező kommentje:
Jézusom, nem olvastam vissza amit írtam, elég érdekes lett. Bocsi a fogalmazásért, de fáradt vagyok:D Nézzétek el:o)
2010. márc. 5. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!