Kiderült az 5-6 hónapos kutyámról hogy lány:D átlehet még nevezni? Hallgatni fog rá?
Nem fogom magamra venni az oltást, aki nem érti meg az így járt:-) Lehet észre kellett volna venni, de mint említettem biztosak voltunk benne, hogy fiú és ezek után nem nézegettük a micsodáját:D Gondolom az orvos se a heréjét fogdosta már bocsi:))
Hát igen én is úgy gondoltam, hogy csak egy betűt változtatok, de majd meglátjuk:) Emiatt nem kell oltani, a kérdésre megkaptam a választ:D és kedves beoltós válaszoló ne aggódj itt a tavasz most már remélhetőleg többet leszek vele:)
Jah és mint látjuk nem én vagyok az egyetlen, akivel ez előfordul. (23:01)
Köszi a válaszokat!
Érdekes dokid lehet, jót nevettem, bár ez inkább szomorú. Nem az, hogy te nézted félre, de egy orvos?!
Kérdésedre a válasz: Persze, át lehet nevezni, de próbálj meg hasonló hangzásút keresni.
Nekem nagynéném járt így: az árokban talált a férje egy kutyust, befogadták. Nagybátyám tudta, hogy lány, nagynéném meg nem, elnevezte hát Bendzsi-nek. Pár hét múlva megkérdezte, mikor fogja emelni a lábát pisiléskor. Nagybátyám meg felvilágosította, hogy soha :)) Így lett Bendzsina :)
Egyik ismerősőm is így járt !
Menhelyről hoztak egy kiskutyát , és ott azt mondták nekik hogy kan , mert mivel már volt egy (igaz öreg) de kan kutyájuk , és nem akarták hogy véletlen is kiskutya legyen!
Elhozták , és úgy becézték hogy Puncis , mikor az Orvos kiment akkor is megdícsérték hogy okos volt puncis , az orvos annyit mondott "Kriszta , ön nem tévedett , ez a kutya bizony szuka " !!
Akkor jöttek rá hogy szuka , így ivartalanították , de a neve maradt Zsömi :)
Szia!
Mi a cicánkkal jártunk így, lánynak néztük, Merci lett a neve.
Aztán, mikor rájöttünk, hogy fiú, Marci lett.
Azért azt az orvost szívesen megnézném magamnak, a kutyáknál elég nehéz összetéveszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!