Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kiderült az 5-6 hónapos...

Kiderült az 5-6 hónapos kutyámról hogy lány:D átlehet még nevezni? Hallgatni fog rá?

Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 21:32
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Nem fogom magamra venni az oltást, aki nem érti meg az így járt:-) Lehet észre kellett volna venni, de mint említettem biztosak voltunk benne, hogy fiú és ezek után nem nézegettük a micsodáját:D Gondolom az orvos se a heréjét fogdosta már bocsi:))

Hát igen én is úgy gondoltam, hogy csak egy betűt változtatok, de majd meglátjuk:) Emiatt nem kell oltani, a kérdésre megkaptam a választ:D és kedves beoltós válaszoló ne aggódj itt a tavasz most már remélhetőleg többet leszek vele:)

2010. márc. 1. 23:06
 12/26 A kérdező kommentje:

Jah és mint látjuk nem én vagyok az egyetlen, akivel ez előfordul. (23:01)

Köszi a válaszokat!

2010. márc. 1. 23:09
 13/26 anonim ***** válasza:

Érdekes dokid lehet, jót nevettem, bár ez inkább szomorú. Nem az, hogy te nézted félre, de egy orvos?!

Kérdésedre a válasz: Persze, át lehet nevezni, de próbálj meg hasonló hangzásút keresni.

Nekem nagynéném járt így: az árokban talált a férje egy kutyust, befogadták. Nagybátyám tudta, hogy lány, nagynéném meg nem, elnevezte hát Bendzsi-nek. Pár hét múlva megkérdezte, mikor fogja emelni a lábát pisiléskor. Nagybátyám meg felvilágosította, hogy soha :)) Így lett Bendzsina :)

2010. márc. 1. 23:17
 14/26 A kérdező kommentje:
Mi is úgy találtuk, egyszerűen csak itt termett a kapuban, nem akart elmenni, és hát beengedtük:) Nem kereste senki, így hát beoltattuk, féregtelenítettük és itt maradt.
2010. márc. 1. 23:47
 15/26 anonim ***** válasza:
49%
De a vezetékneve marad, vagy nem?
2010. márc. 2. 05:09
 16/26 anonim ***** válasza:
59%
Mi is így jártunk. Találtunk egy kutyust Szilveszter napján. A doki azt mondta, fiú, ezért Szilveszter lett, Szilinek becéztük. Később kiderült, hogy lány. Maradt a Szili, de most már Szilikonnak hívják. Nem zavartuk össze a kutyát.
2010. márc. 2. 07:15
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Szép dolog, hogy befogadtátok. De ne feledd hogy egy kutyának az év 365 napján szüksége van a gazdira, mozgásra, játékra. Nem csak akkor amikor jó idő van.Hatalmasat lehet játszani pl. a hóban is. Próbálj vele minél több időt tölteni! Biztosan nagyon hálás lesz!
2010. márc. 2. 08:12
 18/26 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősőm is így járt !

Menhelyről hoztak egy kiskutyát , és ott azt mondták nekik hogy kan , mert mivel már volt egy (igaz öreg) de kan kutyájuk , és nem akarták hogy véletlen is kiskutya legyen!

Elhozták , és úgy becézték hogy Puncis , mikor az Orvos kiment akkor is megdícsérték hogy okos volt puncis , az orvos annyit mondott "Kriszta , ön nem tévedett , ez a kutya bizony szuka " !!

Akkor jöttek rá hogy szuka , így ivartalanították , de a neve maradt Zsömi :)

2010. márc. 2. 09:31
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként az állatorvos igenis megfogdossa a kiskutya, sőt a felnőtt kutya golyóit is, hogy minden rendben van-e vele.
2010. márc. 2. 09:58
 20/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a cicánkkal jártunk így, lánynak néztük, Merci lett a neve.

Aztán, mikor rájöttünk, hogy fiú, Marci lett.

Azért azt az orvost szívesen megnézném magamnak, a kutyáknál elég nehéz összetéveszteni.

2010. márc. 2. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!