Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajták lehetnek ebben...

Milyen fajták lehetnek ebben a kutyusban? Az emberi kegyetlenség határtalan.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezt a kutyust a határban, a szőlők közt találtuk, csontsovány és csupa bolha. Nem értem, hogy az emberek miért nem legalább a város közepén teszik ki, ahol lenne esélye a túlélésre, arra, hogy valaki befogadja? a szívem szakad meg.

Ja és még egy kérdés: hatásos bolhátlanítás hogyan?

illetve hogy segíthetnék rajta, hogy ne féljen annyira?

2015. jún. 23. 15:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sima vízzel hiába fürdetné a kérdező,az ugyan nem árt a bolháknak...

Neostomosanos fürdetés (jól kihígítva) vagy spot on. Állatorvost kell megkérdezni,melyiket javasolja a kiskutya életkora miatt.

2015. jún. 23. 15:47
 12/14 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy van egy dalmatánk, és nem tudom, hogy két ilyen energikus kutyussal megbirkóznánk-e. jó lenne valami jó gazdit találni neki, csak kicsi az esélye :( de persze akkor felnevelem, ha nem lesz senki.

7-es a képet priviben megköszönném :)

2015. jún. 23. 15:52
 13/14 A kérdező kommentje:

ja és nem tőlem fél, pont akkor nyugodt, ha ott van egy ember vele, hanem mikor nem lát, akkor kezd kétségbeesetten nyüszíteni :(

egyébként tudom, hogy a dalmatánk valószínűleg pesztrálná, mert nem egy véreb :) de amíg bolhás, nem akarom a közelébe engedni.

2015. jún. 23. 15:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Állatorvos lekeni bolhaírtóval egy pillanat alatt. Vidd el.
2015. jún. 23. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!