Milyen fajták lehetnek ebben a kutyusban? Az emberi kegyetlenség határtalan.
Ezt a kutyust a határban, a szőlők közt találtuk, csontsovány és csupa bolha. Nem értem, hogy az emberek miért nem legalább a város közepén teszik ki, ahol lenne esélye a túlélésre, arra, hogy valaki befogadja? a szívem szakad meg.
Ja és még egy kérdés: hatásos bolhátlanítás hogyan?
illetve hogy segíthetnék rajta, hogy ne féljen annyira?
Sima vízzel hiába fürdetné a kérdező,az ugyan nem árt a bolháknak...
Neostomosanos fürdetés (jól kihígítva) vagy spot on. Állatorvost kell megkérdezni,melyiket javasolja a kiskutya életkora miatt.
az a baj, hogy van egy dalmatánk, és nem tudom, hogy két ilyen energikus kutyussal megbirkóznánk-e. jó lenne valami jó gazdit találni neki, csak kicsi az esélye :( de persze akkor felnevelem, ha nem lesz senki.
7-es a képet priviben megköszönném :)
ja és nem tőlem fél, pont akkor nyugodt, ha ott van egy ember vele, hanem mikor nem lát, akkor kezd kétségbeesetten nyüszíteni :(
egyébként tudom, hogy a dalmatánk valószínűleg pesztrálná, mert nem egy véreb :) de amíg bolhás, nem akarom a közelébe engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!