Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajták lehetnek ebben...

Milyen fajták lehetnek ebben a kutyusban? Az emberi kegyetlenség határtalan.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezt a kutyust a határban, a szőlők közt találtuk, csontsovány és csupa bolha. Nem értem, hogy az emberek miért nem legalább a város közepén teszik ki, ahol lenne esélye a túlélésre, arra, hogy valaki befogadja? a szívem szakad meg.

Ja és még egy kérdés: hatásos bolhátlanítás hogyan?

illetve hogy segíthetnék rajta, hogy ne féljen annyira?

2015. jún. 23. 15:20
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
ja és vajon mekkora termetű lesz? ez megjósolható?
2015. jún. 23. 15:25
 2/14 anonim ***** válasza:
48%
ÁLLATORVOS!!!!!!!!!!!!!
2015. jún. 23. 15:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

A feje elég vizslás, kopós.

A bolhátlanítás első lépése egy langyos vizes fürdetés, mivel kölyök, ezért tisztítószerek nélkül.

Aztán orvosi vizsgálatra elvinni.

A félelem lehet hogy csökkenthető, ha adsz neki egy rongyot, amihez hozzá bújhat, hogy ne érezze magát teljesen egyedül.

Elismerésem hogy megtaláltátok és gondotokba vettétek.

2015. jún. 23. 15:26
 4/14 anonim ***** válasza:
87%
szerintem is vidd el állatorvoshoz, az lenne a legjobb
2015. jún. 23. 15:27
 5/14 anonim ***** válasza:
19%
A város közepén meg az óta vasalja ki, az pontosan miért is jobb?
2015. jún. 23. 15:27
 6/14 A kérdező kommentje:
kisebb városra, falura gondoltam, valami néptelenebb utcára, ahol nem kamionok járnak. szerintem több esélye lenne szegényeknek...
2015. jún. 23. 15:31
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

5# gondolom a kérdező sem arra gondolt, hogy miért nem teszik ki egy 4 sávos út közepére, csak miért nem lakottabb területre, hogy könnyebben rátaláljanak.

Szerintem vizsla keverék, és kb. 30 kg-os lesz.

Első körben fürdetés, és sok sok szeretet.

Az én kutyám is pont így néz ki, de már felnőtt, én is úgy fogadtam be. :-) szerintem kb. így nézhetett ki kicsinek, és szerintem a tiéd is olyan lesz, mint az enyém. Pontosan ilyen színű, meg a szemei is, és a fehér kis foltjai. Ha akarod küldök róla privátban képet.

2015. jún. 23. 15:35
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Jaj de aranyos szegényke...

Vidd el dokihoz, megvizsgálja, beoltja, féregteleníti, bolhátlanítja (legjobb lenne befújni az egész kutyát Frontline spray-vel), aztán vehetsz majd rá spot-ont.

Enni eleinte keveset adj neki, mert ha hirtelen bezabál, bele is halhat. Inkább napi négyszer-ötször, de egyszerre keveset.

Amúgy olyan vizslás feje van.

A félelme majd oldódni fog, ahogy törődsz vele, meg fog szokni és szeretni téged. Viselkedj vele nyugodtan, természetesen.

2015. jún. 23. 15:38
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Valami vizsla keverék lehet. Szerintem elöszőr állatorvos aztán ő megmondja mit kell csinálj ezzel a kis szépséggel. Pl: bolhátlanitás,féregtelenítés,oltás,vitaminok,fürdetés,stb...

Sok sikert és hosszú boldog kutyás éveket kívánok!

2015. jún. 23. 15:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer édesanyámék nyugdíjas túrakülönítménye is talált a semmi közepén a dűlőúttól pár méterre egy papírdobozba téve három kiskutyát. Télen!!! Aznap tehették ki őket, mert még éltek. Hárman hazavitték őket és kerestek nekik gazdit, elvileg túlélték. Elképesztő, milyen tetű emberek vannak.
2015. jún. 23. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!