Milyen fajták lehetnek ebben a kutyusban? Az emberi kegyetlenség határtalan.
Ezt a kutyust a határban, a szőlők közt találtuk, csontsovány és csupa bolha. Nem értem, hogy az emberek miért nem legalább a város közepén teszik ki, ahol lenne esélye a túlélésre, arra, hogy valaki befogadja? a szívem szakad meg.
Ja és még egy kérdés: hatásos bolhátlanítás hogyan?
illetve hogy segíthetnék rajta, hogy ne féljen annyira?
A feje elég vizslás, kopós.
A bolhátlanítás első lépése egy langyos vizes fürdetés, mivel kölyök, ezért tisztítószerek nélkül.
Aztán orvosi vizsgálatra elvinni.
A félelem lehet hogy csökkenthető, ha adsz neki egy rongyot, amihez hozzá bújhat, hogy ne érezze magát teljesen egyedül.
Elismerésem hogy megtaláltátok és gondotokba vettétek.
5# gondolom a kérdező sem arra gondolt, hogy miért nem teszik ki egy 4 sávos út közepére, csak miért nem lakottabb területre, hogy könnyebben rátaláljanak.
Szerintem vizsla keverék, és kb. 30 kg-os lesz.
Első körben fürdetés, és sok sok szeretet.
Az én kutyám is pont így néz ki, de már felnőtt, én is úgy fogadtam be. :-) szerintem kb. így nézhetett ki kicsinek, és szerintem a tiéd is olyan lesz, mint az enyém. Pontosan ilyen színű, meg a szemei is, és a fehér kis foltjai. Ha akarod küldök róla privátban képet.
Jaj de aranyos szegényke...
Vidd el dokihoz, megvizsgálja, beoltja, féregteleníti, bolhátlanítja (legjobb lenne befújni az egész kutyát Frontline spray-vel), aztán vehetsz majd rá spot-ont.
Enni eleinte keveset adj neki, mert ha hirtelen bezabál, bele is halhat. Inkább napi négyszer-ötször, de egyszerre keveset.
Amúgy olyan vizslás feje van.
A félelme majd oldódni fog, ahogy törődsz vele, meg fog szokni és szeretni téged. Viselkedj vele nyugodtan, természetesen.
Valami vizsla keverék lehet. Szerintem elöszőr állatorvos aztán ő megmondja mit kell csinálj ezzel a kis szépséggel. Pl: bolhátlanitás,féregtelenítés,oltás,vitaminok,fürdetés,stb...
Sok sikert és hosszú boldog kutyás éveket kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!