Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyáknál ez jelent valamit...

A kutyáknál ez jelent valamit vagy csak így kényelmes neki?

Figyelt kérdés
Ezelőtt mindig a lábamnál aludt a kutyám, de most kb 2 hete a teste a fejem mellett a fejét pedig ráteszi a fejemre.
2010. márc. 1. 20:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nekem is a kutyusom rajtam alszik :) Szerintem a szeretetét fejezi ki és így kényelmes neki. Vigyáz rád, míg alszol.
2010. márc. 1. 20:07
 2/17 anonim ***** válasza:
78%
Nem tartom helyesnek hogy így engeded aludni a kutyádat, igazából ha ezt kérdezed akkor hiába is mondjuk hogy mért nem az, te így neveled a kutyád és ehhez jogod is van. De a kutya nem alhat az ágyban, olyan kutyáknál amik dominánsabbak, könnyen arra vezetheti a kutyát, hogy elkezdje átvenni a falkavezér szerepét. Az is lehet hogy a te kutyád ettől még tisztelni fog téged, nem törvényszerű hogy falkavezér akarna lenni.
2010. márc. 1. 20:08
 3/17 anonim ***** válasza:
31%

Nem jelent semmit, csak azt hogy egy kicsit jobban el van kényesztetve a kelleténél. Én lagalábbis az ágyra nem engedném fel a kutyámat, akármilyen kutya is legye az. Lenne neki jó meleg, puha vacka, ami a földön van..ott aludjon.

Még ha le is pontozol.

2010. márc. 1. 20:09
 4/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs benne semmi. Lehet, hogy a szeretetét akarja kifejezni.
2010. márc. 1. 20:11
 5/17 anonim ***** válasza:
20:11-es vagyok, még azt szerettem volna írni, hogy a kutya nem csak egy kutya.
2010. márc. 1. 20:13
 6/17 anonim ***** válasza:
ha ha. nálunk is úgy volt, hogy kutya nem lesz az ágyban, na persze. az én kutyám melettem alszik, a feje a fejme mellett a teste a testem mellett tehát velem párhuzamosan alszik, vagy a lábnál az ágy végén. én igy ezt nagyon szeretem, imádok hozzábujni és amikor alszik én nézem, figyelem a feje minden egyes mozzanatát, nagyon szeretem figyelni és közben fogni a lábát. tudom, h olyan dominánsabb kutyáknál ez nem jó, sőt rossz is, de szerencsére EDDIG a miénk még nem ilyen.
2010. márc. 1. 20:14
 7/17 anonim ***** válasza:

Üdv, fogadd meg a tanácsom, olvass sokat a kutya nevelésről.

A kutyusod valószínűleg valamiért ki akarja fejezni dominanciáját veled sszemben, ez semmi jót nem jelent.

Ez szerintem csak akezdet, ezután jöhetnek durvább dolgok is.

2010. márc. 1. 20:14
 8/17 anonim válasza:

nekem elég érdekes lenne ha a kutyám mellettem aludnaxD

mer moszkvai őrkutyám van.de sztem se jó ha ugy alszik mert azt fogja hinni h ő lesz a vezér,bár ha egy "nagy" pincsiről van szó akk nem hiszem h átvenné az uralmat:)

2010. márc. 1. 20:24
 9/17 anonim ***** válasza:
Szia! az én kutyám kiskorától a párnámon a fejem felett alszik olykor lemászik a lábamra ha nagyon fáradt kiterül a saját helyén! szerintem ebből nincs probléma és semmi dominancia meg egyébb dolog nem lett belőle! Mi igy alszunk neki igy jó nekem is jó és kész:):)
2010. márc. 1. 20:27
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Egy 7 hónapos beagle-ről van szó akkor is szóba jöhet, hogy dominálni akar?
2010. márc. 1. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!