S. O. S reggelre hatalmas seb a kutyámon, mitől?
Reggelre borzalmasan nagy seb lett a kutyámon,bolha irtóztam következő napra sem múlt ,majd gyógyfüves fürdőbe tettem és mégis rendületlenül vakarózik.
Fotó csak erős idegzetűeknek: [link]
Az nem vált ki ilyen hirtelen reakciót szerintem.
Egyebet szerintem nem nagyon tudunk mondani, mint hogy vidd orvoshoz. A kamillás fürdő gondolom jó ötlet volt. Fertőtlenítsd le Betadinnal rendszeresen, amíg el nem jutsz orvoshoz. Ha nincs otthon, találsz autó mentődobozban sebfertőtlenítő oldatot. És próbáld valahogy megakadályozni, hogy vakarja.
ok köszönöm azért a segítséget
sikerült orvost találni hála istenek, addig könyörögtem egynek hogy kijönnek reggel ha kicsit messziről is
Először is nincs kocsim de ha lenne sem mennék vele semmire mert falu helyen általában állatorvos disznót,lovat,tehenet kezel.Mégis mit gondolnak hogy ezeket beülteti maga mellé az anyósülésre az ember és beülnek vele a váróba.Itt az orvos házhoz jön nincs is rendelője.
Egyébként élősködő atka nyálára volt allergiás az okozott neki olyan viszketést hogy kikaparta saját magát.
Nincs kocsid? Azzal elmehettél volna a legközelebbi városba dokihoz.
Azzal elmehettél volna a legközelebbi városba dokihoz.
A legközelebbi városba.
(olvasási segédlet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!