Tehetek valamit annak érdekében, hogy a 1 éves vizslám ne féljen a macskáktól?
Tudom elég furán hangzik, hogy egy kutya fél a cicáktól, de én sem értem mi van vele. Ikerházban lakunk és osztjuk a kertet a szomszéddal. Nekik van két cicájuk, és tőlük "retteg" a kutyusom.
Mondjuk volt már olyan, hogy kintvoltak az udvaron, és a kisebb cica nekirontot a kutyimnak, ő pedig nem hagyta magát és ráförmedt. El is rohant a cicus. És ez igy megy. Ha már közelit egy macsek a kutyusomhoz behúzott farokkal odasétál hozzám, vagy benyit az ajtón és lefekszik a helyére!
Lehet hogy egyszer bántották a macskák.
Tudom elég hülyén hangzik de nálam így volt.Az eggyik macskámnak voltak kölykei és bentvoltak a lakásban.Éppen akkor került a családban az én kutyusom.Az anyacicám nemtalálta a kicsinyeit pedig bentvoltak a lakásban és komolyan teljes erőből nekitámadt a kutyának.Megyek ki az udvarra azt vettem észre hogy a kutyám visítva szalad keresztül az udvaron meg a kerten a macskám meg szalad utána.Én meg temészetesen a macskám után szaladtam hogy leállítsam.De komolyan ilyen agresszív macskát mint ami nekem volt rárontott a kutyára és szószerint elkezdte karmolászni,pofozni megminden.Szóval sikerült nagynehezen elkapni a macskámat a kutyám meg néhány kissebb sebekkel megúszta az esetet.azóta a kutyám retteg a fekete macskáktól olyan messzire elkerüli amennyire csak tudja.De azóta már a macskám már nem verte meg.Csak egy párszor kapott bele a nagykutyám orrába amikor nemfigyeltem oda.
Lehet hogy a te kutyádnak is hasonló élménye volt a macskákkal kapcsolatban ezért fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!