Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyák értik, amit az ember...

A kutyák értik, amit az ember mond?

Figyelt kérdés
2015. jún. 19. 17:58
1 2
 11/13 Manka68 ***** válasza:
54%
A kutyák a testbeszédet és a hangsúlyt értik alapból, jobban mint mi. Idővel a gyakran használt szavakat megjegyzik.
2015. jún. 20. 06:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Olvasd el Csányi Vilmos könyveit. Meglepő értelmet feltételez a kutyákról.
2015. jún. 20. 09:49
 13/13 anonim ***** válasza:

6. voltam.

Az is nagyon jó amit a 10. ír, de szerintem érdemes akkor is beszélni a kutyákhoz, ha látszólag oda sem bagóznak.

Mivel itthon dolgozok, itthon van a műhelyem és egész nap velem vannak, hihetetlen, hogy mennyi mindent megértenek mostanra az emberi beszédből anélkül, hogy direkt tanítanám őket. Persze vannak direkt betanított alap dolgok, amiket a kutyasuliban tanultunk, de amikor csak itt fekszenek én meg teszem a dolgom, akkor is ragad rájuk sok minden. Tehát nem fölösleges, hogy a nénike

beszél a kutyájához, mert látszólag a kutyát épp a szagok vezetik a fűben, de közben a füle ott van, és figyel a gazdira.

2015. jún. 20. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!