S. O. S. Lehet hogy a kutyánk megette a kismacskánkat?
Szerintem biztos, hogy a kutya volt.
A többit sürgősen rakd el biztonságosabb helyre, ahol nem férhet hozzájuk.
de a husky egy osztoneros kutyafajta. Szoval a zsakmanyolasi osztone magas es minden gyorsan mozgo kisallatra rá kap mint egy préda
De vannak olyan kutyak mint pl a bernathegyi/ ujfunlandi amik ilyen téren gyengébbek és ezaltal nem feltétlen eros naluk ez a: (Ami gyorsan mozog es kisebb azt megolom) oszton. :)
Trixy:
4 hetes kölyköt már nem eszik meg az anyja, csak az újszülöttet.
Ha elkezdte volna elhordani, akkor a többi sem lenne már a helyén, nem szoktak félmunkát végezni.
A kandúrok megszokták ölni a kismacskákat, hogy megeszik-e nem tudom, ebben sem vagyok biztos.
De azt el tudom képzelni, hogy kandúr végezte ki a macskát, majd a kutya a már döglött, véres macskára ment rá. Nem tudom elképzelni, hogy a kan megye szinte szőröstül bőröstül, és azt sem ,hogy a kutya eddig nem bántotta, majd sumák módon egyszer csak kinyír egyet, mikor nem nézel oda. Annak vannak jelei, ha erre pályázik. Az írásom csak latolgatás, nem állítom, hogy igazam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!