Aki hozott már ki kutyát menhelyről? Nektek simán ment?
Már 6 évvel ezelőtt próbáltam és akkor is megfogadtam, hogy soha többet nem próbálom, de most megint belevágtam, de lassan feladom. Eddig azt hittem, hogy teljesen normális életet élő pár vagyunk. Reggel elmegyünk dolgozni, du/este hazajövünk, a hétvégéken pedig csinálunk valami programot, amibe a kutya vagy belefér vagy nem.
Nem tudom, hogy lesz-e valaha kutyám, mivel ha beírom a kérdőívbe, hogy bizony lesz olyan nap, amikor szegényke 12 órát is otthon lesz egyedül egy óriási kertben és NEM fog a lakásban lakni, csak ha mi is otthon vagyunk akkor jöhet be stb. akkor a továbbiakban nem is tárgyalnak velem.
Csak azt tudnám, hogy ahol a kutya 2 összetámasztott raklapból készül "ól"-ban él egy 1,5 méteres láncon, az jobb?!
Ti hogy tudtatok megfelelni a követelményeknek? vagy hazudjak???
Köszönöm mindenkinek!
Megoldódott! :)
12 nek.
Igen igazad van. De amúgy nem szàmít mert az Illatoson is van nagyon sok szép nj. Nem bàntam meg hogy onnan hoztam ki a mostani kutyàm. Egy hónap kellett hogy az öreggel megszokjàk egymàst. Most ha szabadnapos vagyok, együtt megyünk mindenhova. Ha meg dolgozok akkor meg csak öt óràt van a kenelben, de akkor alszik mert fàradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!