Meg fognak büntetni ezért?
Már nem figyelmeztetnek. Egyszerűen elmész és beoltatod. Aztán vagy kérdi a doki, hol az előző, vagy meg sem nézi az előző dátumot.Számíts rá, új rend van oltásnál. Új, sorszámozott könyv, amiért pluszban fizetned kell.
Felelős vagy a kutyákért, akár te, akár a szüleid. Be lehet osztani, hogy ne egyszerre kelljen őket oltani.
Bármikor megtörténhet, hogy valamelyik kutya megmarhat embert. Akkor pedig,mivel oltatlan a kutya,megbüntetnek keményen és a kutyát is elaltathatják.
A felszólítást arra érettem hogy ha nem oltattuk be akkor szólnak hogy bírságot kell fizetni. Tudom az új rendet, az első kutyám be van oltatva, neki is új könyve van. És mondom nem azért sikerült így mert nincs pénz...
Tisztában vagyok vele hogy megharaphat másokat, de mi egyébként is nagy ívben elkerülünk minden embert és pórázra is veszem őket, otthon meg kennelben vannak ha tudok rájuk figyelni vagy a házban. Én próbálok maximálisan figyelni rájuk. Köszi a válaszokat! :)
Tavaly óta már megszűnt az önkormányzatok felszólítása. Viszont az utcán a rendőr bármikor kérheti az oltási könyvet.
Semmi baj nincs, ha most viszed el, tudod: jobb későn, mint soha. Nem azt nézik, hogy kimaradt néhány hónap, hanem hogy amikor kell, akkor érvényes-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!