Most megbüntettek, vagy meg fognak büntetni?
Figyelt kérdés
Éjszaka hazafelé, egy sárgára váltó lámpánál, kicsit odaléptem! A rendőrök utána levillogtak, megállítottak. Igazoltattak szokásosan, elmondták, hogy mi a gáz, beláttam. Utána elmondták, hogy mi lehet a büntetés, ment a rendőrkocsiba valami kis tömbért, de nem írt bele semmit és visszaadta az igazolványaim és mondta hogy "menjen". Akkor most megbüntetett?2010. aug. 7. 09:45
1/6 A kérdező kommentje:
Persze még mondta, hogy "hogy hangzik a büntetés?" mondom: "elrettentően". Azt kérdezte voltam-e büntetve, feljelentve az elmúlt két évben, mondom: "nem".
2010. aug. 7. 09:46
2/6 anonim válasza:
Szerintem nem büntetett meg.
Helyszíni bírságnál többet nem kaphatnál ezért (nem piroson mentél át), ha csekket meg nem adott, akkor ennyi volt. Elrettentél, nem? ;)
3/6 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy befostam! Ő nem látta, hogy milyenen mentem át, mivel nem mögöttem jött, hanem a kereszteződésbe jobbról és utánam kanyarodott be és utána ért utól és villogott le!
Nem kaptam semmi csekket és nem is írta fel az adataimat! Rendszám alapján meg nem hiszem, hogy megbüntet :S -remélem- amúgyis, hogy írná "jóvá" a büntetőpontokat, ha nem írta fel az adataim, a kocsi meg nem a nevemen van!
Szal' ezt -remélem- megúsztam! :)
2010. aug. 7. 10:11
4/6 Deark válasza:
Ha van bármilyen büntetés, akkor arról már a helyszínen kapsz papírt és alá is kell írni, hogy elismered a szabálytalankodást. Csak el akart rettenteni.
5/6 Deark válasza:
ha nem lehet beazonosítani az autó sofőrjét, akkor az kapja a büntetést, akinek a nevén van az autó. De ne aggódj. Nem lesz már gond belőle. :)
6/6 A kérdező kommentje:
THX mester! Megnyugtattál! :)
2010. aug. 7. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!