Kutya lehet vemhes, úgy, hogy nem tüzel?
Én nem bántanám a kölyköket semmi pénzér!!!
Ha megszületnek, és nem 8 hetes koruk nem tudom elajándékozni őket, akkor megtartom és felnevelem őket. Mert én igen is szeretem az állatokat, főképp a kutyákat. :)
Bocs, de te vagy hülye. Nem veszed észre, hogy a kutyád tüzel. Nem ivartalaníttatod, mer' drága. Ha nem kell senkinek a kiskutya, akkor megtartod és szép és jó lesz minden. Ja lesz 5 kutyád, akik majd egymással kefélnek és még több kutyát gyártanak neked. Gondolkozzál már. Vagy gondolod, hogy szólsz, hogy ne dugjanak és akkor nem fognak, vagy mi?
Egyébként már az is drágáb, ha etetsz egy egész kutyafalkát, mintha az első megműtetted volna, meg az is drágább, ha a kutyád gennyes méhgyulladást kap és sürgősségiben veszik ki a méhét/elpusztul. persze inkább az utolsó a valószínű, mert ha azt nem veszed észre, hogy tüzelt, akkor azt sem fogod időben, hogy beteg.
Nem tudom hogy jutottál te ahoz, hogy a kutyám beteg amikor én csak annyit kérdeztem, hogy lehetsége- e hogy a kutya tüzelés nélkül vemhes lehet.
Ha te ilyen fantáziadus a gondolkozásod írj könyvet...
Ha "előtte másfél héttel tüzelt", akkor pont tüzelt. A tüzelés nem egy nap.
Pont a kritikus időszakban elkapta a kan.
Gyorsan vidd orvoshoz és ivartalanítsd. Ne hivatkozz, hogy nem akarod, mert később a saját fejed fogod a falba verni, hogy nem hallgattál a tanácsokra.
Kicsit félreértettétek.
Másfél hete volt, hogy 1 hétig tüzelt. Na de mind1
Én nem akrom kiivartalanítani a kutyám!
A kicsik meg fognak születni és már 5 kölyöknek meg is van a gazdája. Persze még nem tudom, hogy fognak kinézni, de ha 5 születik azoknak lesz gazdája. És ha több lesz biztos, hogy a többi is jó helyre kerül majd.
:)
Sajnos az, hogy most van gazdája, még nem biztos, hogy mire megszületnek tényleg kelleni fog a kutyus.
azt nem értem, mi az érved a NEM IVARTALANÍTÁS mellett.
Nem lesznek nőgyógyászati betegségei, nem változik meg a jelleme, nem fog tüzelni, nem fog szökni a fiú kutyákkal tüzeléskor és csak egyszer kell kifizetni, ráadásul a nem kívánt szaporulatból is rengeteg van. Ne gyarapítsuk már a menhelyen élő kutyák számát!!
szerintem akinek nincs pénze egy ilyen műtétre, az ne is tartson kutyát, hisz sokkal többe kerül, mint a műtét.
Ha megszületnek a kölykök, csak a táp és az oltás sokkal többe kerül mint a műtét!
Nem dorgálni akarok, csak pár ész érvet próbáltam felsorakoztatni, szerintem érdemes rajta elgondolkodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!