Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya lehet vemhes, úgy, hogy...

Kutya lehet vemhes, úgy, hogy nem tüzel?

Figyelt kérdés
A kutyám nem tüzelt, bejött egy kan kutya és úgy néz ki, hogy most vemhes. Lehetséges ez?
2010. febr. 28. 14:08
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Én nem bántanám a kölyköket semmi pénzér!!!

Ha megszületnek, és nem 8 hetes koruk nem tudom elajándékozni őket, akkor megtartom és felnevelem őket. Mert én igen is szeretem az állatokat, főképp a kutyákat. :)

2010. febr. 28. 14:33
 12/23 anonim ***** válasza:
85%
Megtartod, felneveled őket, aztán majd párosodnak egymással, aztán lesz még pár alom, aztán azok is... hány éves vagy te, 10??? Ilyen felelőtlen embert... ha szeretnéd a kutyád, nem tennéd ki ennek. Te nem szereted, egyszerűen buta vagy. Hasonlóan "jó" sorsot kívánok neked mint a kiskutyáknak lesz.
2010. febr. 28. 14:37
 13/23 A kérdező kommentje:
Te meg hüly e vagy! Csak osztani tudod az embert
2010. febr. 28. 14:40
 14/23 anonim ***** válasza:
88%

Bocs, de te vagy hülye. Nem veszed észre, hogy a kutyád tüzel. Nem ivartalaníttatod, mer' drága. Ha nem kell senkinek a kiskutya, akkor megtartod és szép és jó lesz minden. Ja lesz 5 kutyád, akik majd egymással kefélnek és még több kutyát gyártanak neked. Gondolkozzál már. Vagy gondolod, hogy szólsz, hogy ne dugjanak és akkor nem fognak, vagy mi?

Egyébként már az is drágáb, ha etetsz egy egész kutyafalkát, mintha az első megműtetted volna, meg az is drágább, ha a kutyád gennyes méhgyulladást kap és sürgősségiben veszik ki a méhét/elpusztul. persze inkább az utolsó a valószínű, mert ha azt nem veszed észre, hogy tüzelt, akkor azt sem fogod időben, hogy beteg.

2010. febr. 28. 14:46
 15/23 A kérdező kommentje:

Nem tudom hogy jutottál te ahoz, hogy a kutyám beteg amikor én csak annyit kérdeztem, hogy lehetsége- e hogy a kutya tüzelés nélkül vemhes lehet.

Ha te ilyen fantáziadus a gondolkozásod írj könyvet...

2010. febr. 28. 15:05
 16/23 Akiteki ***** válasza:
74%

Ha "előtte másfél héttel tüzelt", akkor pont tüzelt. A tüzelés nem egy nap.

Pont a kritikus időszakban elkapta a kan.

Gyorsan vidd orvoshoz és ivartalanítsd. Ne hivatkozz, hogy nem akarod, mert később a saját fejed fogod a falba verni, hogy nem hallgattál a tanácsokra.

2010. febr. 28. 15:46
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
vidd orvoshoz a kutyát!! én csak jót akarok nem bunkózlak le! ha már megtörtént hát megtörtén tanulsz belőle meg más is aki ezt a fórumot olvassa! A vemhesség 45. napig gyógyszeres módon abortuszt lehet kiváltani, illetve a vemhesség végéig műtéti ivartalanítást lehet végezni a vemhes méh eltávolításával egybekötve. A műtétre megfelelően előkészített állaton korrekt módon elvégzett beavatkozás semmivel sem viseli meg jobban , mint egy "szimpla" ivartalanítás! A kutya jelleme sem változik tőle! Az meg hogy nincs rá pénzed sajnos nem te vagy egyedül, az orvossal netán meglehetne beszélni a részletfizetés is. Nálunk egy ivartalanítást 15ezer forintért elvégeznek hátha meglehetne egyezni az orvossal. Vagy a legközelebbi állatmenhellyel vedd fel a kapcsolatot ott biztos tudnak neked segíteni vagy orvost ajánlani, vagy akár valamilyen megoldást találni! Merre laksz?
2010. febr. 28. 18:13
 18/23 A kérdező kommentje:

Kicsit félreértettétek.

Másfél hete volt, hogy 1 hétig tüzelt. Na de mind1

Én nem akrom kiivartalanítani a kutyám!

A kicsik meg fognak születni és már 5 kölyöknek meg is van a gazdája. Persze még nem tudom, hogy fognak kinézni, de ha 5 születik azoknak lesz gazdája. És ha több lesz biztos, hogy a többi is jó helyre kerül majd.

:)

2010. márc. 1. 14:49
 19/23 anonim ***** válasza:
74%

Sajnos az, hogy most van gazdája, még nem biztos, hogy mire megszületnek tényleg kelleni fog a kutyus.

azt nem értem, mi az érved a NEM IVARTALANÍTÁS mellett.

Nem lesznek nőgyógyászati betegségei, nem változik meg a jelleme, nem fog tüzelni, nem fog szökni a fiú kutyákkal tüzeléskor és csak egyszer kell kifizetni, ráadásul a nem kívánt szaporulatból is rengeteg van. Ne gyarapítsuk már a menhelyen élő kutyák számát!!

szerintem akinek nincs pénze egy ilyen műtétre, az ne is tartson kutyát, hisz sokkal többe kerül, mint a műtét.

Ha megszületnek a kölykök, csak a táp és az oltás sokkal többe kerül mint a műtét!

Nem dorgálni akarok, csak pár ész érvet próbáltam felsorakoztatni, szerintem érdemes rajta elgondolkodni!

2010. márc. 1. 15:49
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
azt írod hogy te azért nem ivartalanítod a kutyád mert drága!! A másik mondatodban meg azt hogy felneveled a kiskutyákat vagy elajándékozod!! Szeretnélek felvilágosítani hogy törvénybe lépet az hogy ha elajándékozod a kutyákat akkor is kötelező a chip berakatása( úgy tudom tegnaptól) az összes kiskutyába ami 7ezer ft kb pontos árat nem tudok nálunk ennyi 1 db kiskutyánál ha lesz öt kiskutyád akkor szorozd fel!ha csip nélkül ajándékozol szabálysértésnek minősül ami pénz büntetést von maga után! És még a kiskutyák oltása ami 1 oltás 4500 ft egy kiskutyánál!! és anya oltása féreghajtása stb többe jössz ki mintha ivartalanítanád! És még arról nem is beszéltem hogy gondolom szűrésekre nem jártál az apa azt sem tudod ki! És ha valami betegségük lesz pl. a köldöksérv ami kiskutyáknál előfordul!főleg így szaporítónál mint te is lettél! az a műtét is 15 ezerbe kerül!! számolj!! amúgy tudom hogy hiába tépjük itt a szánkat! A kutya menhelyekre gyártod a kis keverék kutyákat! most azt mondod jó helyre kerülnek te jó isten! még aranyos mind azt mondják kell majd megunják és kidobják azt meg nem hiszem hogy szólsz nekik ha már mégse kell csak hozzák vissza nyugodtan hozzád?!!! Mért tartunk még mindig itt magyar országon!!??
2010. márc. 2. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!