Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutya lehet vemhes, úgy, hogy...

Kutya lehet vemhes, úgy, hogy nem tüzel?

Figyelt kérdés
A kutyám nem tüzelt, bejött egy kan kutya és úgy néz ki, hogy most vemhes. Lehetséges ez?
2010. febr. 28. 14:08
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Úgy nem fedezhette be a kan, hogy nem volt termékeny. Ha tényleg vemhes, akkor valószínűbb, hogy te nem vetted észre, hogy tüzelt.
2010. febr. 28. 14:12
 2/23 A kérdező kommentje:
Elötte másfél héttel tüzelet utoljára.
2010. febr. 28. 14:16
 3/23 anonim ***** válasza:
Valószínűleg csak nem vettétek észre, h tüzelt. Vagy ha mégsem volt tüzelés akkor vagy csoda történt, vagy nem vemhes. Ivartalanítani kellene, nemcsak emiatt.
2010. febr. 28. 14:17
 4/23 A kérdező kommentje:
Ivartalanítani nem akarom, mert drága és azt mondják megválltozik a kutya jelleme.
2010. febr. 28. 14:19
 5/23 anonim ***** válasza:
88%
A tüzelés nem egyik napról a másikra szűnik meg, hanem elmúlik. Csökken a vér mennyisége, mint az embereknél is. Ha előtte másfél héttel láttad utoljára a vért, az nem azt jelenti, h azóta nem tüzelt. Gratulálok az új, felelőtlenségből létrejött szaporulathoz és a kiskutyákhoz, akiknek vagy jó gazdijuk lesz vagy nem. Második hozzászóló voltam újra
2010. febr. 28. 14:19
 6/23 anonim ***** válasza:
88%
Mert a kiskutyák oltása, a vemhes szuka különös tápokkal való etetése, szülés utáni roborálás nem drága??? Istenem, ilyennek minek kutya...?? Megváltozik a jelleme, nekem 5 szuka kutyám lett életem során ivartalanítva, nem lettek betegek, nem volt gond a tüzeléssel, nem lettek nem várt kölykök és nem tettem ki a kutyáimat egy teljesen felesleges cécónak a szüléssel. Okos vagy b.szod, csak kutyád ne lenne.
2010. febr. 28. 14:21
 7/23 A kérdező kommentje:
Azt ne mond hogy felelőtlen vagyok, mert bunkó vagy, több kutyám volt már, és ez az oldal azért van hogy kérdéseket tegyünk fel, nem azért, hogy lecsesszük a másikat. Na PÁ!
2010. febr. 28. 14:24
 8/23 A kérdező kommentje:
Mi van Én nem fogom kitenni a kutyám!!! Ez csak egy szimpla kérdés volt!
2010. febr. 28. 14:25
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet álvemhes is. Egy módja van, hogy megtudd: állatorvos!
2010. febr. 28. 14:29
 10/23 anonim ***** válasza:
88%

"Ivartalanítani nem akarom, mert drága és azt mondják megválltozik a kutya jelleme."

Először is: szukáknak nem változik meg a jelleme. Másodszor pedig: ha neked egy ivartalanítás drága, akkor maga a kutya drága. Egy ivartalanítás kb 20 ezer forint. Egyetlen kölyökkutya első évi oltása többe kerül ennél, neked meg akár 16 is lehet - amiket felelős gazdiként gondolom, vízbe fojtasz vagy lapáttal agyoncsapsz.

Szuper. :-(((

2010. febr. 28. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!