Kutya hűtésnek ez jó?
Figyelt kérdés
Szegény még alvásból is arra ébred h lihegnie kell, hiába van nyitva az ablak még ígyis 30 fok van bent, csinálhatom azt h bevizezek egy pólót, és arra teszem a kutyát? Szeretnek ilyenen aludni?2015. jún. 10. 23:23
1/9 anonim válasza:
Az én blökim konkrétan utálja ha vizes lesz, betegesen fél az esőtől, a fürdetéstől.
Kutyafüggő.
Szerintem ha nagy a bundája, inkább vidd el lenyírattatni. Az nagyon sokat jelenthet a hőérzete szempontjából.
2/9 anonim válasza:
Ha vizes, azért könnyen meg is fázhat.
3/9 anonim válasza:
Ha nincs hűvös kő a lakásban, akkor próbáld meg a vizes ruhát a földre. Aztán kiderül, érdekli-e?
Egyébként a kutya liheg. Ez nem újdonság. Azzal hűti magát. Éppen le is zuhanyozhatod hűsítés képen.
4/9 anonim válasza:
Én megnyírtam az enyémet ollóval tegnap mert ő is lihegett. Azóta nem liheg. Igaz kicsit hülyén néz most ki, de nem baj.
5/9 anonim válasza:
Csináld, annyi ösztöne meg lesz neki, hogy vagy azt választja vagy nem.
6/9 anonim válasza:
Hja, meg megy egy ventillátor a szobában és a két kutya úgy fekszik a földön, hogy mindkettő fújatja magát. Tetszik nekik.
7/9 anonim válasza:
" Azóta nem liheg. Igaz kicsit hülyén néz most ki, de nem baj."
Megszaladt az olló? :D
8/9 anonim válasza:
#4: Dobj fel egy képet a kutyusról :)
9/9 anonim válasza:
A bullmacimnál az jött be, hogy engedtem langyos vizet a kádba, kb. 10 centit és beleparancsoltam, lefektettem, mert utál fürdeni.
Olyan elégedett fejet még nem láttam, mint amikor rájött, hogy ez milyen jó.
Úgy kellett kivakarnom a kádból. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!