Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mondanál erre egy kutyafajtát...

Mondanál erre egy kutyafajtát légyszives?

Figyelt kérdés
Egy olyan kutyát szeretnék amelyik ha egy társasházba lakunk akkor is jól érzi magát... De az a baj hogy lehet hogy egy éven belül elköltözünk egy kertes házba és azt akarjuk hogy a kertben éljen, és nem tudom hogy milyen lenne ez egy kis chivavának például.Ezért egy olyan határesetet gondoltam ami nem is pici nem is nagy...
2010. febr. 28. 10:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nézz körül a neten, ne ragaszkodj fajtához pl:

[link]

[link]

Nagyon sok kutyus keres gazdát, keverék - fajtatiszta, felnőtt, KÖLYÖK IS.

Így megmentesz egy életet, nézz körül olyan édes kis kölyköket lehet látni, ha nem lenne most otthon egy-pár kutyám akkor én is befogadnék még..

2010. febr. 28. 17:41
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
kertbe jórki meg havanyéze? na ne szivass... a beagle jó, de a lakásban mindent tönkretesz, úgyhogy azt csak költözés után ajánlanám. amúgy egy walesi terrier sztem jól ellenne kertben és lakásban is, csak mintmár írták, ha 1 évi lakásban lakás után kizárod, nagyon szomorú lesz :(
2010. márc. 22. 22:24
 13/20 anonim ***** válasza:

Ajánlom:Schnauzer törpe vagy közép.

Off: Sztem az hülyeség,hogy fehér kutyát ne tartsunk udvaron. Ennyi erővel Pireneusi hegyikutyát se tartsunk udvaron mert fehér?

2010. márc. 23. 07:24
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem is kicsi, nem is nagy... Sheltie, border collie (persze csak, ha tudod eleget sétáltatni)!!!
2010. márc. 23. 14:06
 15/20 anonim ***** válasza:
Menhelyi keverék, azoknak mindegy, csak gazdi legyen ;)
2010. márc. 23. 15:16
 16/20 anonim ***** válasza:
Beagle
2010. márc. 23. 16:01
 17/20 anonim ***** válasza:
Sima szőrű foxi,jól érzi magát a lakásban, és amíg kicsi úgy is a legjobb ha bent van, utána viszont simán hozzászokik a kinti élethez, mi is hasonló cipőben jártunk!
2010. márc. 23. 16:03
 18/20 anonim válasza:
Én a közép schnauzert választanám,lehet só-bors,vagy akár fekete.Nyáron rövidre lehet nyírni,hiszen ez a standard-je,télen meg lehet hosszú bundája.
2010. márc. 23. 19:46
 19/20 anonim ***** válasza:
hát ilyen fajta kutyu sok van: bulldog, yorkshire terrier, spánielek, palotapincsi, törpeuszkár, mopsz, mexikói meztelenkutya, törpespicc, tacskó, törpepincsér, törpe schnauzer, wels terrier, tibeti terrier, white terrier, skye terrier, foxterrier, bullterrier, border terrierr, jack russel terrier - ezek mind kissebb termetű kutyák.
2010. márc. 23. 21:56
 20/20 A kérdező kommentje:
köszön ! főleg az utólsónak.. mert tibeti terrier lett
2010. júl. 22. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!