Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mondanál erre egy kutyafajtát...

Mondanál erre egy kutyafajtát légyszives?

Figyelt kérdés
Egy olyan kutyát szeretnék amelyik ha egy társasházba lakunk akkor is jól érzi magát... De az a baj hogy lehet hogy egy éven belül elköltözünk egy kertes házba és azt akarjuk hogy a kertben éljen, és nem tudom hogy milyen lenne ez egy kis chivavának például.Ezért egy olyan határesetet gondoltam ami nem is pici nem is nagy...
2010. febr. 28. 10:36
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Welsh terrier
2010. febr. 28. 10:38
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem most már megvárhatnád azt az 1 évet. Igazából ha 1 évig a lakásban élt, akkor mindegyik kutya szomorú lesz, ha az új helyen nem mehet be. Egyik rokonunk kutyája panelból került kertes házba, de naponta minimum 3X el kell vinni sétálni, mert nem hajlandó a kertben sem a dolgát végezni, csak séta közben.
2010. febr. 28. 10:40
 3/20 A kérdező kommentje:

De hogy ha a kertben él akkor kiássa a virágokat...

Végülis ezt irják róla, igaz ez?

2010. febr. 28. 10:48
 4/20 A kérdező kommentje:
Mármint a Welsh terrier
2010. febr. 28. 10:49
 5/20 Akiteki ***** válasza:
87%
Várd meg a költözést és akkor gondold át újra a kérdést.
2010. febr. 28. 10:51
 6/20 A kérdező kommentje:
RENDBEN
2010. febr. 28. 11:00
 7/20 anonim ***** válasza:
Az ásásról úgy kell leszoktatni, hogy a kiásott lyukba beletemeted a saját ürülékét. soha nem fog ásni saját területén belűl.
2010. febr. 28. 11:09
 8/20 anonim ***** válasza:
westit nee már a bundájából adódóan sem. Ha elköltöztök kertes házba képzeld el, hogy fog kinézni fehér bundája. Akkor inkább egy nagyobb méretű yorkit vagy francia buldogot, havanesse, beagle, palotapincsi
2010. febr. 28. 14:26
 9/20 anonim ***** válasza:
spániel
2010. febr. 28. 17:10
 10/20 anonim ***** válasza:

14:26 osnak

igazad van,mert a mi szomszédunknak is Westie- e van

és ök is kint tartják a kutyut,de nem is fehér szinü már,,nem nagyon érdekli öket,

a kérdezönek,sztem várd meg azt az 1 évet tééleg,és utána gondolkodj milyen fajtát szeretnél,mert ha most a házban van,utána kint nem fogja megszokni,,,

ha meg lesznek virágok,akkor meg probáld meg elkeriteni,

ennyit tudok mondani

2010. febr. 28. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!