Milyen kutyát ajánlotok egy 14 éves srácnak?
Figyelt kérdés
Kertesházba lenne. Első kutyusom lenne. 8-14-ig suliban vagyok utana mennek setaltatni , futni , tanitani. A kistestu kutyak nem tetszenek max. tacsko.2015. jún. 5. 21:33
11/31 A kérdező kommentje:
#7 es koszi :)
Tacskorol velemeny? Lanyos szerintetek? Elso kutyanak milyen?
2015. jún. 5. 22:18
12/31 anonim válasza:
Első kutya? Ez nem autó, hogy első autó, aztán 2-3 év és lecseréled. Egy kutya elél 10-en akárhány évig.
Olyat válassz, amivel nem így vagy, hogy első kutya és nem unod meg.
13/31 A kérdező kommentje:
Nem ugy gondolom. Vagod vannak olyan kutyak amihez tapasztalat kell es erosebb kez. es pl egy dobermann nem alkalmas elso kutyusnak de egy retriever igen.
2015. jún. 5. 22:36
14/31 anonim válasza:
Boxer <3 vilag legcsodalatosabb kutyaja, nekem is az van:) 14/L
15/31 anonim válasza:
Nekem tacskóm van és szívből ajánlom mindenkinek, aki kellően erélyes tud vele lenni, hiszen egy csöppecskét önfejű a lelkem... Viszont nagyon fázós! Csak kertbe én nem ajánlom, mert ha van megfelelő háza, megfagyni ugyan nem fog, de jól sem fogja érezni magát!
16/31 anonim válasza:
Ja, és csöppet sem lányos kutya:-)))
17/31 A kérdező kommentje:
A boxerek tenyleg jok en is hordok.... viccen kivul csak az a baj veluk h altalaban betegesek.
Mi modon kell nevelni egy tacskot??
2015. jún. 5. 23:34
18/31 anonim válasza:
Kerdezo: haha vicces:D az enyemek is kertes hazba vannak es van egy egy eves es egy 6,5 es egyszer volt beteg az idosebbik kutya...vagyis az nem betegseg volt...namindrgy, a lenyeg h az enyemek sosebetegeskednek, es ejjel nappal kint vannak:)
19/31 anonim válasza:
Nekem tacsi a 2. kutyám, nagyon jó választás volt.
Tudom ajánlani elsô kutyának is jó szívvel, de ha lehet járj vele kutya oviba ill. suliba, mert elég makacs tud lenni, és nem, egyáltalán nem csajis kutya.
20/31 anonim válasza:
tacskó az szerintem nem a legjobb választás, akkor már golden retriever, vizsla az iszonyú okos de jóval nagyobb a mozgásigénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!