Kistestű kan kutyám van. 3,5 kiló. Azt mondta az orvos, hogy 25.000 ft. a gallérral és a gyógyszerrel együtt. Barátnőm szerint viszont sokkal kevesebbe kéne kerülnie.
Hááát, mondanám, hogy sok, de: azt a kutyát altatni kell, ahhoz gyógyszerek kellenek, berendezés, stb. Össze kell varrni, plusz a műtét közbeni különböző anyagok, amiket beadnak neki. Plusz a gallér, plusz a rezsi. plusz valamennyi még rá, mert kell a haszon is (különben miből élne a doki, miből lenne asszisztens (ha van), stb stb. Szóval kb ennyi.
Ha nem altatnák a kanokat, csak helyi érzéstelenítéssel meg lehetne oldani, akkor biztos nem lenne ennyire drága.
2015. jún. 2. 17:58
2/15 anonim válasza:
A mi 15 kg-os szuka kutyánknak volt 10.000. Énszerintem a 25.000 rengeteg.
2015. jún. 2. 17:58
3/15 anonim válasza:
Nekünk kb. ennyit mondtak a 6 kilós kutyánkra, szerintem csak a műtétre. Egy ismerős szintén ekkora kutyájánál 20 volt a műtét (másik orvosnál). Szóval kistestűnél lehet, h reális, de érdeklődhetsz több dokinál, az nem kerül semmibe. Viszont ezen ne spórolj szerintem.
2015. jún. 2. 18:00
4/15 anonim válasza:
rengeteg..
2015. jún. 2. 18:07
5/15 anonim válasza:
Sok, habár én vidéken lakok, de itt 8-13ezer körül van.
2015. jún. 2. 18:09
6/15 anonim válasza:
Ez elegge irrealis ar, meg a gallerral egyutt is. Meg gyogyszerrel is.
25-ert nagytestu szuka szokott lenni, es meg az is draga.
~10e korul meg kene allnia a koltsegnek.
2015. jún. 2. 18:11
7/15 anonim válasza:
Több mindentől függ. Felénk van olyan, aki az én orvosomnál jóval olcsóbban műt, de úgy, hogy én ha fizetne sem vinném oda a kutyámat vagy macskámat. Kérdés, hogyan altat, simán injekcióval vagy géppel (eleve drágább, mint a normál). Kérdés, milyen technikával műt? Akkora a seb, mintha megcsáklyázták volna a szerencsétlent, vagy kiveszi pár centis vágáson, úgy varrva, hogy nem látsz egy öltést sem? Szóval én nem tudom megmondani, hogy drága-e, vagy olcsó. Sok mindentől függ.
2015. jún. 2. 18:41
8/15 anonim válasza:
"Az ár rendelőnként és kutyaméretenként változó, illetve attól is függ, hogy kan vagy szuka a kutya. Megközelítőleg ilyen árakkal lehet számolni:
Kan kutya ivartalanítás: * Kis termetű: 12.000 Ft * Közepes termetű: 14.000 Ft * Nagy termetű: 16.000 Ft
Szuka kutya ivartalanítás: * Kis termetű: 16.000 Ft * Közepes termetű: 18.000 Ft * Nagy termetű: 20.000 Ft"
Igen, a 25 ezer kicsit sok.
2015. jún. 2. 19:14
9/15 anonim válasza:
Az 5.5 kilós kutyánk ivartalanítása volt mindennel együtt (gyógyszer, gallér) 16.000 Ft. Igaza van a barátnődnek.
2015. jún. 2. 21:29
10/15 anonim válasza:
Sok,mert kistestű és kan is.olcsóbban is találsz normális rendelőt ės orvost.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!