Mit tehetek annak érdekében, hogy ne kellejen hetente
2-3szor takaritanom a kuytusom miatt?
Figyelt kérdés
2008. aug. 31. 13:24
1/6 anonim válasza:
Igazából semmit. Aki állatot tart, annak szenbe kell nézni azzal, hogy azt takarítani is kell néha. Lehet szobatisztaságra nevelni, meg hasonlók, de azt nm várhatjuk el, hogy pl ne hulassa a szőrét.
Egyébként mért és mit kell 2-3szor takarítani, mert azt nem írtad?
2008. aug. 31. 13:34
2/6 anonim válasza:
nekem két kiskutyám van,az udvarrol behordják a levelekt,gazokat.minden nap porszívózok,felmosni kb.kétszer egy héten.ez igy van,ahogy az előző hozzászóló írta,aki állatot tart annak többet kell takarítania.
2008. aug. 31. 13:42
3/6 A kérdező kommentje:
Hogy mit kell hetente többször is csinálni? Porszívózás, feltörlés, ágynemű csere (ezt "csak" hetente egyszer, mivel velübk alszik a kutyus), portörlés (felveri a rohangálással a port). Hát kb. ennyi. De jó lenne rászoktatni, hogy mikor bejön az ajtón törölje meg a lábát, vagy mielőtt felugrik az ágyra rázza meg magát. Lehetséges ez? Vagy túl sokat akarok?
2008. aug. 31. 15:31
4/6 anonim válasza:
:-)) ez aranyos:-) törölje meg a lábát? :-DD
semmit nem tehetsz, nekem nagytestű kutyám van, aki bejárhat a házba. A szőréből potyognak ki a kertben összeszedett faágak, tűlevelek, homok... ha esik az eső akkor sár is... de engem nem zavar, annyit ad nekem a jelenlétével, hogy heti 2-3x szó nélkül kitakarítok utána. Ami annyit jelent, hogy porszívózok és felmosok. Port is törölhetnék, de arra azért nincs időm, de engem nem zavar, ha kicsit poros a szekrény. Nem múzeumban lakom, látszik, hogy lakva van a kéró :-D
2008. aug. 31. 15:38
5/6 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van! :-) Annyi sok jót kapok tőle és mindig felvidit. Ennyit tényleg megér...akár még többet is.
2008. aug. 31. 15:48
6/6 anonim válasza:
Az ember vagy szereti őket és elfogadja,hogy neki nincs higenomániája,sőt tudomása sincs a sok baktériumról amit behurcol a mi tisztántartott életünkbe,vagy örökösen bosszankodik, hogy miért nem viselkedik emberül és törli meg a lábát,vagy netán miért szellentget békésen sunyi laposakat,amely illat semmi mással nem keverhető,pedig ki is mehetne ha megfelelelően kultúr eb lenne és lehetne sorolni a sok jópofa mulatságos és bosszantó szokásukat,de igy csodálatosak,mert te is tudod, hogy mindent megbocsájtasz,ha a fekete nedves orrát odadugja kedvesen.Mintha azt mondaná na ne haragudj már rám én elfogadlak téged úgy ahogy vagy embernek és én egy kutya vagyok, de nagyon szeretlek téged. Vedd úgy ,hogy ez vele jár és tedd amit kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!