Egérméreg veszélyes a kutyákra?
A szomszéd nagy örömmel újságolja, hogy 3 és fél napja megevett a kutyája egy zacskó (rákerestem 25g) Protect egér méreget, és nem lett baja..... :S
Mondtam neki, ez később jön ki, azonnal orvoshoz!!!!
Erre csak legyintett, hogy erős kutya ez.
Kérdésem, tényleg megússza ennyivel? Vagy lesz valami baja. (Édi kutyus, sajnálnám. Tacskó keverék saccra nincs 10kg)
Ha megette volna már nem élne.
az egérméreg nagyon veszélyes, belső vérzést okoz és egy nagyon ronda halált.
őszintén... totál el tudom képzelni, hogy megetette!!!
Nagy kutyái vannak őrzésre. Ez a kicsi kutya hozzájuk került csak.
3 nap alatt ha nem megy el a kutyus akkor talán nem lesz már baja? Esetleg tudok valamit adni neki? (kerítésen keresztül, sutyiban)
átmentem hozzá az előbb.... azt mondta nem kell neki a kutya és nyűg, így hagyta, hogy megegye a mérget. Mondtam neki szólhatott volna inkább átvisszük ideiglenesen hozzánk és keresünk neki gazdát.
Erre mondta, hogy mindegy a méreg nem hatott pedig megette. Most mérges mert az összes mérget kidobja mert nem hatásos, vesz hatásosabbat a rágcsálók ellen. :( :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!