Spot-onosok, hogyan kell értelmezni? (főleg advantix)
Figyelt kérdés
Szóval az érdekelne az Advantixxal kapcsolatban, hogy egy dobozban 3 ampulla van a 10- 25 kg-os kutyáknál és 1 ampulla 2,5 ml. Az én kutyusom 12 kg és nem tudom, hogy egy ampullát kell alkalmazni egy alkalommal és a másik kettőt havi különbséggel vagy az összeset?Most térünk át spot on-ra a szúnyogok miatt ( délen is vagyunk meg Tisza mellett is), hogy az ellen is védett legyen így nagyon birka vagyok ebben. Köszi!2015. máj. 24. 13:24
1/4 anonim válasza:
egyszerre egy ampulla kell neki. Csepegtess a tarkójára és a hátára. A többit majd 1-3 hónap múlva (rá van írva hogy milyen gyakran kell használni)
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor miért tartják drágának? Szerintem így tök olcsón jön ki. Kedden veszem is meg! Köszi! :)
2015. máj. 24. 13:31
3/4 anonim válasza:
Miért, mennyiért vetted? 2500-3000 körül van egy havi adag. Én 2200-ért veszem, és örülök, mint majom a farkának, hogy a drágából sikerült egy elég olcsót találnom. Azért az nem kevés pénz, bár persze attól is függ, hogy ki mihez szokott.
Amúgy négy ugyanakkora cuccnak kell benne lennie.
4/4 A kérdező kommentje:
8600 Ft volt.
2015. máj. 29. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!