Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Border collie lakásba?

Border collie lakásba?

Figyelt kérdés
Olyan embereknek a véleményét szeretném kérni, akik lakásba tartják a border colliet. Azt szeretném megtudni, ha minden nap lenne vele foglalkozva akkor tartható-e lakásba, mire figyeljek oda feltétlenül? A válaszokat előre is köszi!

2015. máj. 22. 21:16
1 2 3
 21/23 deniz csaba ***** válasza:
59%

Nekem más a véleményem, mint az előttem szólók többségének. Teljesen OK a lakásban a kutyusod és bőven elég neki a napi három sétából ha az esti kb 1-1,5 óra. Nekem rokon fajta van, itthon ritka: ausztrál kelpie (border collie, ausztrál juhász és dingo a vad kutya keresztezéséből született a fajta). Mi lakásban is laktunk vele és most kertben. A nagy mozgásigény nem azt jelenti, hogy pörög egész nap, hanem azt, hogy amikor a megszokott nagy séta ideje van, akkor ki kell rohanni magát. Amúgy látom, hogy a másik kutyusunkkal együtt a kertben ugyanúgy heverésznek a nap nagy részében, mint a lakásban.Te nem biztos, hogy elég leszel neki, nagyon szociálisak, igazán más kutyákkal tudja rendesen kitombolni magát, szóval előnyös, ha van egy bejáratott kutyafuttató, ahol party-zhat a többiekkel esténként.

Az viszont igaz, hogy az agytornát is imádja!Pl.: hétvégente kutyaovi vagy kutyasuli, agility a Tükör suliban?!Nekünk az is nagyon bejött!Ők szerintem jobb tanácsokat adnak, mint mi ezen az oldalon!:)

Remek fajtát választottál, sok vidámságot vele!

2015. máj. 23. 19:56
 22/23 A kérdező kommentje:
Köszi. Megnyugtattál. :)
2015. máj. 23. 21:13
 23/23 Rottweileres Gazdi ***** válasza:
0%

Egyszerűen meg kell érteni hogy :

EZ A KUTYA NEM VALÓ LAKÁSBA ! ! !

2015. máj. 24. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!