Kutya ellopása séta közben?
Kicsi az esély.Persze előfordulhat.Amit tehetsz,hogy nem téveszted szem elől.Hiszen általában azokat a kutyákat könnyebb ellopni akik elbóklásznak egy bokor mellett,takarásban, a gazdi meg telefonál,nem figyeli a kutyát.
De fényes nappal nem igen csinálnak ilyet.
Mondjuk nekem alap,hogy ha elvan engedve a kutya akkor látó határon belül van,bár tőlem 10-15 méternél nem megy messzebb,fontos,hogy elől legyen a kutya ne a hátad mögött 100 méterrel lemaradva.
Nálunk is annyi kutyát el lehetne lopni /törpe pincser,csivava,vmi spicc kevérék,tacsi/ ezek folyamatosan annyira messze vannak a gazdáiktól,hogy hihetetlen. Felvenném őket,észre sem vennék.
Múltkor egy kis csaj kérdezte,hogy nem-e láttuk a kutyáit,mert nem találja őket 1 órája.Persze,hogy a pincser és a csivi gazdája volt.Mondtam neki,nem kéne mindig annyira szabadon sétáltatni őket,hogy nem látod merre vannak. De eddig nem volt baj.Mondom,hát igen,egyszer legyen baj.Kicsit berémisztettem,hogy egy kocsi elütheti őket,vagy vannak nem épp barátságos nagytestű kutyák erre,ők meg lerendezik pár perc alatt a csöpp kutyákat. Azóta flexin sétálnak :) Legalább elértem,hogy pórázon legyenek!! Igazából én sajnálom és kicsit féltem ezeket kutyákat,mert tényleg bármi lehet velük!!!
Olyan velem volt, hogy körbevett 8-10 cigó és a kutyámat megsimogatták. Ez akkor volt, amikor lomtalanítás volt, feljöttek vidékről teherautókkal és őrizték a lomokat a házunk előtt is például.
A kutyám félt tőlük, meg én is. Elvihették volna, én nő vagyok, nem egy izmos férfi. Lehet hogy meg se mertem volna mukkanni ha elviszik. Nem tudom. Vagy lehet az is hogy kiabáltam volna. De nem akarták, mert ez keverék kutya és nem lehet drágán eladni. Szerencsére. Csak tetszett nekik és azért állták körbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!