Minden labrador ilyen lassan fut vagy csak az enyém lusta?
Nekem német juhászom van, de a mi állatorvosunk 4 hónaposan napi kétszer 15-20 perces sétát javasolt, a többi időben szellemi fárasztást. Azt mondta, nagyon vigyázzunk az ízületeire, tartsuk soványan, ne terheljük túl, és zöldkagyló-kivonatot is adtunk neki, kúraszerűen. (Ötödíziglen szűrt, nagyon jó felmenőkkel rendelkező törzskönyvezett kutya)
Most 11 hónapos, de még most is csak napi kétszer 1-1 órás séta, épp most voltunk orvosnál, minden rendben, de azt javasolta, ennyi elég, még növendék, ne terheljük túl ).
Szóval nem sok az a kétszer 2 óra egy 4 hónapos labinak? Nem terhelitek túl? A te állatorvosod mit mond?
Orvoshoz legközelebb 10.-én viszem, majd rákérdezek.
Azért sétáltattam többet, mert csak hétvégén vagyok otthon, hétköznap sajnos senki nem viszi le. (Szüleim dolgoznak, kistesómat meg nem engedik el egyedül vele). A leírásba elfelejtettem beleírni. Labis ismerősök mondták, hogy rengeteget kell sétáltatni, majd igényli.
És ha a 1,5km-re lévő nagy rétre elviszem labdázni, játszadozni aztán visszasétálunk, az is sok lenne neki?
javítás: nem viszi el*.
Az előbbi válaszomat úgy is értelmezhető, mintha panelban laknánk, nem kertes házban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!