Hogy segítsünk kedvencünknek átkelni az örök vadászmezőkre?
Egy kutyát hobbi célból veszünk, nem gazdaságosságból tartjuk.
Én inkább megkérdeznék minél több orvost, hogy biztos ennyi? Nincs más megoldás (persze hogy túlélje a kutya).
11-es
"Hobbi célból"..nem barátnak,családtagnak.
12-es
Az állat,az állat.Számomra mindegy,hogy kutya,csirke,szarvasmarha...stb.
Állat és egy állatot ne emberként kezeljünk már.
És megint jöhet a leb @szás.
Amúgy ha ennyire felvagytok háborodva akkor vegyétek fel a kapcsolatot a kérdezővel ,és valamelyikőtök fogadja örökbe a kutyát és fizesse a gyógyszert,kezelést.Vagy dobjátok össze minden hónapban neki a pénzt,ahogy látom vagytok páran ,biztos összejönne.
Jaaa de ezt már inkább ne,ennyire azért nem szeretitek az állatokat.
Szeretem az ilyen embereket,akik nagy állatvédők de kurv @ra nem értenek az állatokhoz.
10-es voltam
"Okosságok"...pedig hidd el így van.
És azt is elhiheted,hogy több állattal volt már dolgom mint nektek,és úgy érzem értek is hozzájuk.
De ti sem láttok más alternativát,csak azt ,hogy fizesse a gyógyszert,kezelést stb..
Arra nem gondoltok,hogy vannak olyan emberek akiknek nincs pénzük erre.
És akkor már roh @dék,állatkinzók.
Részemről vita lezárva.
13-as voltam.
Kiemelted, hogy "hobbi célból". Akkor mit jelent neked a hobbi? A hobbijára költ az ember. És nem úgy van, hogy ameddig nincs vele gond addig marad, ha meg már van, akkor a legolcsóbban megszabadulni tőle. Gondolom a kutyádat nem is viszed állatorvoshoz elaltatni (mert az nem gazdaságos) hanem agyonvered vagy felkötöd valahová, mert az a leggazdaságosabb.
Miért tartasz akkor kutyát? Hogy elmondhasd hogy van? Nem is értem az egészet.
Minden orvos azt mondja, hogy menthető és nem altatja el, és még mi vagyunk a hülyék, hogy meg akarjuk menteni.
Erre te saját kezűleg akarsz végezni vele.
Valóban mi vagyunk a gonosz, bunkó emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!