Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez normális? Nekem nagyon...

Ez normális? Nekem nagyon természetellenesnek tűnik ez az "öröm".

Figyelt kérdés
[link]
2015. máj. 16. 14:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
24%
Hát amennyire ismerem a kutyákat ez a fajta visítás pont a nagyfokú félelem vagy nagy fájdalom jele. A farkát se csóválja inkább behúzza. No meg hogy eldől oldalra kapálódzik ,az olyan mintha valami betegsége lenne! Szóval ez nem egy boldog kutya.
2015. máj. 16. 14:24
 2/14 Dilettáns döggomba ***** válasza:
72%
Az öröme normális, csak épp szegény besokkolt. Még jó, hogy nem kapott infarktust.
2015. máj. 16. 14:25
 3/14 anonim ***** válasza:
2%
irigyekdtek mert a tietek nem szeret igy titeket
2015. máj. 16. 14:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális, valószínűleg a kutya nem is élvezi az egészet. Persze bizonyos szempontból cuki, de ha valaki vagy valami annyira izgatott lesz, hogy kb rohamot kap és rosszul lesz tőle, az sehogy se jó dolog.
2015. máj. 16. 14:33
 5/14 anonim ***** válasza:
Epilepsziás és az örömtől rohama lett.
2015. máj. 16. 14:36
 6/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ennek a kutyának amúgy is van valami idegrendszeri problémája, erre jön a nagyfokú izgatottság és szerintem ezért kerül ilyen sokkszerű állapotba.

Ennek ellenére még lehet boldog kutya.

2015. máj. 16. 14:36
 7/14 anonim ***** válasza:
35%
Teljesen normális, már amennyiben normálisnak nevezhető az, hogy a gazdája évekre eltűnik (külföldre megy dolgozni, besorozzák, stb)
2015. máj. 16. 14:37
 8/14 anonim ***** válasza:
74%

Semmilyen körülmények között nem normális!!!

Súlyos neurotikus reakció!!!

Állandóan erősítve van az "öröme" ezért egyre jobban, és jobban "rájátszik erre.

Visszatükrözi a gazdái infantilis, gyengeelméjű vihorászását.

Egyre csak pörgeti az agyát, a gazdái pedig ennek örülnek, és még rájátszanak röhögéssel, simogatással, ami mind megerősítés, hogy még jobban csinálja ezt a fajta viselkedést.

Az ilyen kutyatulajdonosokat kalodába zárnám egy forgalmas téren, "Gyengeelméjű állatkínzó vagyok, büntess meg!!!" felirattal a nyakukban.

És még videót készítenek róla ezek a szemét gyökerek!

Csak jól fel kéne pofozni az ilyeneket!

2015. máj. 16. 15:33
 9/14 A kérdező kommentje:
Nekem is a hangja ami feltűnt elsőnek, az az oldalra dőlés meg még inkább megijesztett... akkor ezek szerint jól láttam a helyzetet.
2015. máj. 16. 16:41
 10/14 anonim ***** válasza:
58%
#8 - Amiket írsz, az akkor lenne igaz, ha állandóan ezt csinálná a kutya. De nem csinálja. Erre semmiféle utalás nincsen. Még állatorvoshoz is elvitték ugye, nyilván megijedtek azért ők is. Ez egy egyszeri alkalom volt, innentől nincs semmiféle ráerősítés, állatkínzás és hasonló hülyeségek.
2015. máj. 16. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!