Milyen kutya való nekünk?
- párom éjszakás, én tanuló vagyok
- ebből adódóan szinte mindig lenne valaki otthon a kutyával
- sétáltatás úgy tudnánk megoldani: reggel 5-8 között valamikor (attól függően, melyikünk viszi el), délután 2-5 között valamikor, illetve kb 5 után bármikor (attól függően, én mikor érek haza)
- párom kistestűre szavaz, mert azt "jobb" lakásban tartani, hiába magyarázom, hogy nagytestűt is lehet, ha le van mozgatva.
- nyugodt fajtát szeretnénk, akivel nem futni kell egy órán keresztül, hanem elég neki a nyugodtabb séta, illetve elfekszik a lakásban is nyugodtan. (bár lehet ehhez a kritériumhoz nem kell nyugodt kutya). a lényeg, hogy ne valami pörgős vakarcs legyen.
- lehessen a kutyával utazni néhány órát (2-3) buszon, vihessük magunkkal kirándulni (szóval legyen család centrikus)
- jöjjön ki jól más kutyákkal (ha családhoz visszük magunkkal)
Milyen fajtákat ajánlotok?

komolyan mondom... ide kérdést kiírni...
inkább hazamegyek a falumba, és elhozom az első kutyát, akit Mari néninél meglátok...

"Foxi,beagle esetleg,vagy máltai kutyust.(maltese)"
Foxi, beagle pont nem arról híres, hogy nyugodt kutya.

Azért javasoljuk a törzskönyves kutyát, mert akkor nem fogod a kutya árának a többszörösét az orvosnál hagyni.
Nézd meg ezeket az oldalakat, rá fogsz jönni, mi a baj (ha nem, akkor csak sajnálni tudlak.) Baromi sokat változtak az idők, mióta Te kutyát vettél, ebben biztos vagyok! Az meg, amit a menhelyről írtál, egyszerűen gyengeség, de komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!