Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajta kutyát ajánlanáto...

Milyen fajta kutyát ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés
Családi házban lakunk elég nagy udvarral.Van egy másfél éves kislányunk.Mindenképpen olyan kutyát szeretnénk amit tudunk kocsival is vinni pl.kirándulni.Tehát ne legyen olyan nagy testű!Egyébként beagle-re gondoltunk!De szivesen meghallgatnám hozzáértők válaszát,tapasztalatát is!
2010. febr. 23. 22:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
22%

Nem felháborodok,denekünk is első kutyánk volt,de mindegy.Akkor legyen golden.

Hozzáteszem oszt.társamnak az van egyszer elvttem sétálni azt hittem leesett a kezem meg tiszta kosz lettem ,mert szét ugrált.

De akkor a kedves kérdezönek üzenem,hogy legyen Golden vagy valami juhász kutya :)

Nehogy rossz beaglet válasszatok aztánne birj vele.

2010. febr. 24. 11:29
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Attól még, hogy a te beagled jól van nevelve, attól még ugyanolyan makacs tud lenni. Nem a kivételekre kell alapozni a döntést, hanem az átlagra...Mennyi az esélye annak, hogy a beagle makacs lesz? Eléggé valószínű mert ez a fajta leírása. És annak mennyi az esélye, hogy egy golden megtámad egy embert, hát annak meg nagyon kicsi az esélye. De mindig van kivétel....
2010. febr. 24. 14:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A beaglet nem ajánlom, mert buták, és szökősek, és önfejűek, és nagyoin rossz kutyák, na meg a divat.

Szerintem egy kisgyerek mellé egy labrador retriver kéne, aki még védi is a házat valamennyire, vagy a golden, bár a goldennel most történt egy ismim mesélte, hogy a golden letépte a 2 éves kisgyerek fél arcát...de. a nagyáltalánosságban ezek nagyon jó kutyák. tehát a beagle kizárva!

szerintem egyértelműen mindeki azt mondta, hogy beagle ne. golden, labi...ezekközül, valamelyiket válaszátok.

DSe nagyon fontos a korai szocializációü, mert ezek is lehetek őrült, és rossz kutyák, mint bámelyik más fajta. írd meg melyik lett.

2010. febr. 24. 17:59
 14/16 anonim ***** válasza:
48%
A beagle jó gyerek mellé, kertes házbe és kocsiba is berakható, nemcsak a mérete miatt, hanem a szőre sem száll szét úgy mint egy hosszabbszőrű kutynak menet közben. és szeret kirándulni.
2010. febr. 24. 18:02
 15/16 anonim ***** válasza:
48%
Tacskó, Boston terrier, Jack Russel terrier, Amstaff, Francia bulldog, Mopsz, Berni pásztor...
2010. febr. 24. 19:05
 16/16 anonim ***** válasza:
65%
Staffordshire terriernek is utána olvashatsz :) nagyon szeretik a gyerekeket és nem is túl nagytestűek tehát tudjátok vinni kirándulni.
2010. febr. 24. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!