Milyen fajta kutyát ajánlanátok nekem?
Az igazán gyerek szerető kutyák mind nagy testűek.
Pl.: golden retriver, labrador, bobtail (őt nem véletlen hívják ovónéninek),leonbergi. HA sikerül összefutnod olyan gazdival ,akiknek az egyik van a sok közül mind arról tudna áradozni neked, mennyire finoman tud a gyerekekkel bánni a kutya. Mindegyiket lehet kirándulni vinni, nagyon élveznék.
Igaza van az első válaszolónak! A beagle nehezen nevelhető, szerintem nem ideális nektek.
Nézd meg ezt az oldalt, van rajta fajtaajánló: [link]
Ezt utálom!!
Egy skót juhász is lehet későbbugyan olyan makacs,neveletlen.Nekem beagleöm van,tenyésztöl van minden hétvégén megyünk kirándulni havonta 1× kocsival meszebb távra.Póráznélkül sétál a hegyekben mlletünk nem szaladgál össze-vissza.Ez annyira nevelés kérdése.Van egy hugom 2,5 éves ő is mindig jön velünk és a beagle kutyussal játszik mindig mikor mi pihenünk.Hozzá teszem a kutya most lesz 2 éves.Ennyi hogyha nevelve van valaki kutyája és nem szaporitotól véve,szoktunk menni dogdancing versenyekre is meg a faluba szokottlenni bemutató és oda is megyünk.Szerintem igen okos és inteligens kutya semmivl nem külömb,mint egy skótjuhász őis ugyan ugy lehet majd buta,neveletlen.
Én a beagle-t ajánlom ird majd meg,hogy döntöttél :)
Sok Sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!