Milyen fajta kutyát ajánlanátok egy lustább embernek?
Figyelt kérdés
nem szeretnék menhelyit, egyszer már megpróbáltam, kezdő kutyásként nem egy pszichésen labilis kutyára vágyom, emiatt elnézést mindenkitől.2011. febr. 25. 14:19
1/19 anonim válasza:
Angol bulldog , eléggé lusta fajta.
3/19 anonim válasza:
ne haragudj,de ez az én őszinte válaszom,minden sértés nélkül:egy lustább embernek semmilyent,mert minden kutyával kell játszani,sétálni,futni.ha te tudod,hogy neked ez nem menne akkor ne kutyát válassz.hanem pl.cicát,tengerimalacot....
de elismerésem neked hogy belátod ha lusta vagy.
4/19 A kérdező kommentje:
nem értelek titeket. itt mindenki feltételez, nem kérdez. ki mondta, hogy nem vinném sétálni, nem játszanék vele?
2011. febr. 25. 14:34
5/19 anonim válasza:
Kérdezővel egyet értek , nem mondott olyat hogy nem fog vele foglalkozni , csak egy lustább kevésbé energikus fajtát keres.Ez legalább felelősségteljes dolog, mert magához mérten választ fajtát.
6/19 anonim válasza:
Hát az attól függ mennyire vagy lusta.:) Nem olyan rossz ötlet az a kutyus mert legalább egy kis mozgásra kényszerít.:) Nekem palotapincsim van és imádni való! Szereti ha ölbe van és tutujgatják.És nagyon szeret aludni is.:)
7/19 anonim válasza:
Szerintem is attól függ menyire vagy lusta!:)
Angol bulldogot ajánlanék én is ő elég lusta!
De terriert semmiképpen nem, mert ők nagyon pörgősek!
Hidd el nekem Amstaffjaim vannak nem egy egyszerű dolog őket le fárasztani!:)
8/19 A kérdező kommentje:
a bulldog nekem is szimpi, csak kicsit tartok attól, hogy a pasim is horkol, meg a kutya is, akkor velem mi lesz?:)
annyira nem vagyok borzalmasan lusta kategória, de este nem akarnék kutyát futtatni, inkább csak sétálgatni.
2011. febr. 25. 14:48
9/19 anonim válasza:
Én nem tenném az angol bulldogot a túlságosan lusta kategóriába. Nagyon sok foglalkozást igényelnek, és önmagukhoz képest igazi energiabombák.
10/19 anonim válasza:
ha lustának tartod magad az azt jelenti, hogy egy bizonyos idő elteltével megunnád a kutyád gondozását.. szal inkább veszél egy házimalacot:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!