Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » S. O. S. Hogyan beszéljem rá...

S. O. S. Hogyan beszéljem rá szüleimet, hogy had kapjak egy csivavát?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok,van rá pénzem és már volt nem egy kutyánk amit felneveltünk(de mindig én etetem és én foglalkozom vele a legtöbbet)amúgy tudom mit jelent kutyát tartani(mint már említettem volt is és van is kutyám

és régebben volt más állatom is, ami szintén csak az enyém volt és rendszeresen takarítottam és minden nap én adtam enni nekik,mert ha nem így lett volna akkor nem lehetett volna.

Szóval nem kell papolni a felelősségről(mert az megvan),csak válaszokat szeretnék!

Előre is Köszi Mindet!

2010. febr. 22. 18:26
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
70%
Azt írtad hogy most is van kutyád?? Minek neked még egy?Ez is csak azt mutatja hogy felelőtlen vagy van egy kutyád azzal kell együtt élned és nem még egy kutyát venned a másikat pedig kitaszítani az életedből! Tudod én mit meg nem tennék hogy legyen egy kutyám? De nem kaphatok mert kicsi a lakásunk és mégsem hisztizek.Fogd fel hogy nem kaphatsz és kész! Én értem hogy nem szereted ha a felelősségről papolnak de egy kutyával ez is együtt jár és ha ez nem tetszik akkor ne legyen kutyád mer akkor ez is arra utal hogy felelőtlen vagy!
2010. febr. 28. 16:43
 32/34 anonim ***** válasza:
9%
De bukó vagy!!! mármint aki azt írja hogy bugyit is adsz rá...Azt hiszed hogy nem lehet egy kutyával egy ágyban aludni?? Miért ne aludhatna vele?? Te kutyád? HÁT NEM! És amúgysem kéne kételkedned abba hogy ne tudná nevelni a kutyáját! Anyukádat meg majd csak rá tudod venni hogy legyen kutyusod:D.Addig is drukkolok!!
2010. febr. 28. 16:55
 33/34 anonim ***** válasza:
84%
ilyen fiatalon idegbeteg lenni . előbb kezeltesd magad. remélem nem vesznek neked kutyát. Az is csak szenvedne mert a irasaidból és a hangnemedből kivéve nem lehetsz túl nyugodt fajta és ha a kiskutya bepisil akkor nem a kiabálás a legmegfelelőbb
2010. febr. 28. 18:05
 34/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van egy kis mondanivalóm!

Természetes hogy akarsz egy kutyát!Nekünk is most halt meg a cicánk és én akarok egy másikat.De ez nem megy egyről a kettőre lehet,hogy anyukádék megunták hogy a régi kutyus mindenhová bepisilt vagy nem volt szobatiszta.Lehet hogy kell nekik egy kis idő.Nekem is fél évet kell várni az új cicára!Gondolom te is tisztába vagy vele hogy a csivava kb. 90-100.000 Ft és utána még+ 15 év hogy eltartsd.Szerintem a tenyésztő elvárja,hogy majd a legjobb étkekkel etesd.Nem lehet Coop-os hanem pl:Acana,Eukanuba,Royal Canin.Nem kritizálni karlak csak én is egypárszor átgondolom,hogy mennyi költséggel fog majd járni egy tenyésztőtől vett állat.Szerintem ha anyukádnak megmondod hogy ha tenyésztőtől veszed a kutyust akkor szobatiszta lesz,mert a tenyésztők már előtte szobatisztaságra nevelik.És még egy tanács:Ha ezeket elmondod anyukádnak akkor ne kérdezgesd mindig,"hogy akkor megkapom,"mert akkor tuti nem fogod sőt még fel is húzod vele az anyukádat.

Csak 12 éves vagyok lehet,hogy a véleményem nem számít,de jó volt kommentálni:)

Ui:Tényleg nem sértésnek szántam!

2010. febr. 28. 20:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!