S. O. S. Hogyan beszéljem rá szüleimet, hogy had kapjak egy csivavát?
15 éves vagyok,van rá pénzem és már volt nem egy kutyánk amit felneveltünk(de mindig én etetem és én foglalkozom vele a legtöbbet)amúgy tudom mit jelent kutyát tartani(mint már említettem volt is és van is kutyám
és régebben volt más állatom is, ami szintén csak az enyém volt és rendszeresen takarítottam és minden nap én adtam enni nekik,mert ha nem így lett volna akkor nem lehetett volna.
Szóval nem kell papolni a felelősségről(mert az megvan),csak válaszokat szeretnék!
Előre is Köszi Mindet!
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__678176-s-o-s-..
neked barátom plüsskutyát se, nemhogy élőt ... szállj már egy picit magadba
Szállj már le rólam! Nem ismersz nem tudod,hogy valójában hogy (milyen nagy felelősséggel nevelem/tem őket(mert hogy igen naggyal elárulom)
nevelem a (most éppen csak egy)állatomat akkor meg mit pattogsz?????
Húzz már el! azért írtam ki újra mert nem kaptam rá kielégítő választ,de könyörgöm szakadj már le rólam mert már kicsit unlak!
Amúgy az is lehet még,hogy újra kirakom,mert(és felőlem oda is írhatsz nem érdekel,ha ez a te lelkedet megnyugtatja,hát te tudod.......)
sok ember =sok véleménnyel
És képzeld azzal a lánnyal beszéltem(mármint küldtem komit) már az óta és rájöttem,hogy tényleg nem rosszat akar,de te csak kritizálni tudsz.Úgy hogy légyszi hadj békén!
Téma lezárva???Már bocsi,de elég nevetséges vagy. Az hogy felőled lezárva, az nem azt jelenti,hogy a többi sok ezer ember felől is.Szóval nagyon nem érdekelsz.......
Amúgy a tippeket még mindig várom!
és az eddigieket is köszi :)
Szerinted majd itt kapsz kielégítő választ arra, hogy hogy is fűzd meg a szüleidet, hogy kapj, vagy vehess egy kiskutyát? NEM, mert nem ismerünk Téged sem, és a szüleidet sem!
Előbb bizonyíts!!!
És most félre a "kritikát", segítek Neked, legalábbis én úgy érzem, hogy amit most leírok Neked, az segítség lesz.
Időigényes procedúra, de sztem a szüleidnél tutira jó pont lehet, hogy nyári szünetre megvehesd a kiskutyádat. És valljuk be, nyári szünetben rá fogsz érni vele foglalkozni, megtanítani szobatisztaságra és egyebekre.
Foglalkozz sokat a komondorotokkal, ami az udvarban van. Szedd össze utána a kutyagumit (mert ha valahol kutya van az udvarban, számomra ez kétnaponta minimum alapfeladat), minden egyes nap Te adj neki enni, inni (friss víz mindig legyen előtte), ápold a szőrét (komondornál ez a zsínórok szétszedegetését jelenti), vidd el sétálni (szigorúan csak pórázon, mert az előző kérdésednél már leírtad, hogy ütötték el kutyádat, ami miatt ismét csak kiverted nálam a biztosítékot), játssz vele. Meggyőződésem, hogyha látják a szüleid rajtad, hogy szereted a kutyust, valamint önállóan ellátod ezeket a feladatokat, nyári szünetben megveheted álmaid csivaváját, és ők sem fogják ellenezni. Itt a jó idő most már, süt a Nap, remek idő a kutyázáshoz. Foglalkozz sokat a komondorotokkal (ha jól emlékszek Tündinek hívják).
Nyári szünet előtt pedig megemlítheted a szüleidnek, hogy szeretnél venni egy saját kutyust, akit rendszeresen gondoznál, szobatisztaságra nevelnél, tanítanál az ő segítségük nélkül. " Anyu, apu, itt a nyári szünet, úgy gondolom önállóan, mindenféle segítség nélkül feltudnék nevelni egy kölyökkutyát, szobatisztaságra nevelném, tanítanám, sokat foglalkoznék vele, hogy mire ismét elkezdődik a suli, mindenféle gond nélkül, a házba piszkolás veszélye nélkül itthon merjem hagyni", stb., tehát alap feladatok).
Ha a komondorral bizonyítasz, szerintem minden gond nélkül engedélyezni fogják és elmennek veled kiválasztani a kiskutyát.
Arra viszont ügyelj, hogy soha ne feledkezz meg a komondorotokról sem!!! Ugyanúgy foglalkozz vele is, hiszen a szüleid szemében a vele való kapcsolatod hozza (remélem)/ hozta meg azt, hogy megvehesd a kiskutyádat, valamint biztosra veszem, hogy a sok együtt töltött idő a komondorotokkal a legjobb barátságot hozza létre, és biztos rosszul esne neki, ha elhanyagolnád az új jövevény miatt. Ugyanúgy végezd továbbra is az ellátását, gondozását, stb.
Sok sikert és kitartást!!!
Ui.: Ezt most nem kritika volt :D
szerinted nekem olyan könnyű volt túl tennem magam rajta???Hát elárulom,hogy még mindig nem tettem magam túl....és borzasztó volt(még mindig az...... )miből gondolod hogy én olyan nyugodtan írtam??????
Nem ismertek,konkrétan semmit se tudtok rólam(csak egy két dolgot amit leírtam és az alapján ti most folyton kavartok,hát már látom nektek kár bármit is elmondani)
am a yorkis történetet azért nem írtam ide le,mert "talán" nem a papolásotokat akartam hallgatni(ill. olvasni)
Amúgy valóban elszúrtam,most már sajnálom is szegényt.............
de most ez komolyan muszály ez???????????
am lehet,hogy majd később újra kiírom ezt a kérdést
és ha akarjátok majd oda is kiírhatjátok,
ha ez a ti lelketeket megnyugtatja,hát ti tudjátok....
Csak könyörgöm,szakadjatok ,már le rólam,mert már k@rvára unom!!!!!..... Ti nem unjátok??
Esetleg még nem mondtátok el elégszer??????????????....
Hadjatok Békén!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..........
Köszi hogy megmutattátok melyik kérdésről van szó! Egy igazán idegesítő és mindent tudó kiscsaj van! Több alázatot ha lehet! Ha ilyen beképzelt vagy ne csodálkozz, hogy senki nem válaszol neked és a szüleid sem engedik! Mit képzelsz hogy te itt kioktatsz mindenkit aki több éve kutyázik és már felnőtt?? Nekem 18 éve vannak kutyáim, és még soha egyet sem ütött el az autó és sosem volt egyik sem beteg a kullancstól! Nálad csak úgy hullanak az állatok! Én egy macskát kisiskolás koromban kaptam, még mindig megvan! Az egyedüli amit elfogadok hogy több hörcsögöd meg ilyen rágcsálód volt, azok nem élnek sokáig!
Ha annyira akarsz még egy kutyát akkor tudod hol kezd? Ne hagyd hogy a komondorod "pasizzon" mert neki az nem buli, és ha nem tudtad volna a kutyák nam pasiznak és nem kell csomó új kiskutya mert így is van elég! De gondolom te ezt is tudod, mert te olyan okos vagy, csak tudnám hogy akkor minek kértél tanácsot! Mindenben kioktatsz, de a saját szüleid nem ismered!?
Ismét a 14 éves lány vagyok.
Elhiheted,hogy nem papolni akarok neked,hisz én sem vagyok okos,de te azt állitod,hogy okos vagy és mindent tudsz akkor mindek jösz ide?Ha te ilyen okos vagy,meg mindenkinél mindent jobban tudsz??!!fölösleges nekünk ide bármit is leirni,mert kiforditjuk a szavaidat lécci ha lesz időd olvasd el a kérdéseket ezt a kettőt végig és nézd már le,hogy miket irtál és mindenki ugyan azt irja...nem gondoltál már bele,hogy itt több,mint 20 ember ugyan azt mondja és csak te osztasz itt mindenkit.Én sajnálom,hogy igy olt téged mindenki tudom sz@r érzés,de kérlek GONDOLKODJ felteheted ezt a kérdést 100-or is akkor se lesz senkinek se más a véleménye..De most komolyan,te azt gondolod,hogyha MEGINT felteszed a kérést akkor majd biztos mindenki segit elmondom,hogy NEM..szájunk le rólad?oké.de ,hogy ha te kérdéseket teszel fel állandóan..Tudod láccik,hogy te tényleg milyen érett vagy láccik,hogy-hogy tudod kezelni azt ha valakinek igaza van aki most nem te vagy.Attól,hogy 8 éves korod ota csak az állatokat olvasod attól felelősg teljes leszel?nem..14 éves vagyok tudom,hogy nem irhatnék neked ilyeneket,csak kérlek gondolkodj el.lehet,hogy hüly*bb vagyok nállad,de olvasd el miket irtál azoknak is akik segiteni próbálnak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!