Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi esélyem van, hogy...

Mennyi esélyem van, hogy megtalálom a kutyám?

Figyelt kérdés

Ma reggelre eltűnt a kutyusom. 8 hónapos, keverék, okos, jó kondiban lévő udvari kutya. Valószínűleg akkor ment ki szimatolni a ház elé, mikor este apukám beállt a kocsival, mert elmondása szerint nem látta a kutyát (aki amúgy összeugrál örömében mindenkit, amint megjelenik). Kicsit morc vagyok, hogy miért nem figyelt, dehát mindenkivel megeshet, hogy figyelmetlen. Egyéként sokszor kimegy szimatolni a környéken, amíg kinn vagyunk vele, addig hagyjuk, aztán behívjuk.

Úgyhogy jelen állás szerint a kutya vagy 12 órája kinn van valahol. Azt várom, hogy hazaérjen a kocsi és indulhassak keresni, meg teletapasztgatni a környéket cetlikkel. Bejelentem az állatmenhelyen is.

Van esélyem, hogy megtalálom? Nem bírom ki, ha elveszítem :( Az elmúlt időszakban egy kutyát és egy macskát veszítettem már el, és teljesen tehetetlennek érzem magam, ülök itt és bőgök... Reggel kerestem gyalog két órát, jól meg is fáztam... Teljesen kész vagyok.

Mennyi esélyem van. hogy visszakapom? Hogy visszadaja valaki? Vagy hogy életben van még? :(

2010. febr. 22. 11:53
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
SZia! Nagyon örülök, komolyan!!!! Sok örömet kivánok a kis Csavargóhoz, és most már vigyázzatok nagyon egymásra!
2010. febr. 26. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!