Mennyi esélyem van, hogy megtalálom a kutyám?
Ma reggelre eltűnt a kutyusom. 8 hónapos, keverék, okos, jó kondiban lévő udvari kutya. Valószínűleg akkor ment ki szimatolni a ház elé, mikor este apukám beállt a kocsival, mert elmondása szerint nem látta a kutyát (aki amúgy összeugrál örömében mindenkit, amint megjelenik). Kicsit morc vagyok, hogy miért nem figyelt, dehát mindenkivel megeshet, hogy figyelmetlen. Egyéként sokszor kimegy szimatolni a környéken, amíg kinn vagyunk vele, addig hagyjuk, aztán behívjuk.
Úgyhogy jelen állás szerint a kutya vagy 12 órája kinn van valahol. Azt várom, hogy hazaérjen a kocsi és indulhassak keresni, meg teletapasztgatni a környéket cetlikkel. Bejelentem az állatmenhelyen is.
Van esélyem, hogy megtalálom? Nem bírom ki, ha elveszítem :( Az elmúlt időszakban egy kutyát és egy macskát veszítettem már el, és teljesen tehetetlennek érzem magam, ülök itt és bőgök... Reggel kerestem gyalog két órát, jól meg is fáztam... Teljesen kész vagyok.
Mennyi esélyem van. hogy visszakapom? Hogy visszadaja valaki? Vagy hogy életben van még? :(
Kisfiú vagy kislány? (bocs, de még fiatalka) Sajnos párzási időszak van és 8 hónaposan elképzelhető, hogy már érdekli Őt az ellenkező nem. Ha szoktál vele a környéken sétálni, akkor jó eséllyel hazatalál. Ha úgyis otthon vagy, állj ki a kapu elé félóránként és hívd, fütyülj neki, mert ha épp ott van párszáz méteren belül, akkor azonnal hazaszalad.
Ne szomorkodj, remélhetőleg hamarosan előkerül. A közeli bolt, pékség, posta elé mindenképpen tedd ki a képét és az elérhetőségeidet, hátha valaki hamarosan telefonál. Gondolok Rátok, nagyon rossz érzés ez, tapasztalatból tudom. Az én kutyusom is többször eltűnt ilyentájt, de mindig előkerült.
Köszi a válaszokat, a bíztatást!
Jóféle kertvárosi környéken lakunk, bár nem messze van egy főút. Az állatmenhely vagy két sarokra van, ezért reménykedem abban, hogy odakerült... Nem túl hízelgő, bizalmaskodó kutya, szóval elvinni valszeg nem tudták csak úgy, az se valószínű, hogy valaki magához édesgette... Legalábbis remélem. A jutalomban én is gondolkodtam. Már kinyomtattam a cetliket, azokon nincs jutalom ígérete, de lehet, hogy újraírom...
Kan kutyus, júliusban született, tehát 7-8 hónapos... Sajna a környéket annyira nem ismeri, csak a közvetlen szomszédságot...
Jajj, ha nem indulhatok el hamarosan, itt őrülök meg.... :(
Köszi mindenkinek a bíztatást!
12:16-ostól kérdem: honnan tud ilyet? Statisztika, vagy mi?
A másik 12:16-osnak:
Nagyon durva! És mirefel tartotta a kutyátokat magánál? Meg akarta tartani?
Ezt próbálja meg valamelyik itt a környéken, olyan jutalmat kap, hogy nem kel fel belőle többet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!