Kan kutyám ha szomszédban érez tüzelő szukát akkor attól próbálkozhat a szukámmal?
Figyelt kérdés
A szuka ivartalanítva van, a kan nincs. A szuka amúgy sem hagyja magát, morog rá állandóan és veszekedések vannak. A szomszédban van két szuka, lehet attól beindulva a kan, hogy az egyik tüzel? Közel érve a kerítéshez nyűszög is. Csak az nem értem, hogy miért az én szukámnál próbálkozik ha a szomszéd tüzel.2015. ápr. 26. 19:41
1/3 anonim válasza:
Lehet hogy hevesebben fog vele viselkedni, de hogy "próbálkozna" nála az kizárt.. Gondolj bele, ha meglátsz egy szép nőt, akkor nem a szomszédnál próbálkoznál hanem nála. Feltéve ha férfi vagy :)
2/3 A kérdező kommentje:
Nő vagyok. A kan még csak 2 éves. Olvastam ,hogy olyan kanok akik még soha nem fedeztet azok nem éppen tudják, hogy hogyan és mit kell csinálni. Főleg, hogy kinél. A kangörcs ha rajta van akkor menne mindenkire.
2015. ápr. 26. 20:07
3/3 anonim válasza:
Ezt megcáfolnám. A tüzelő szuka olyan szagokat "bocsájt" ki magából amitől beindul a kan, és az ösztöneit követve megy az éppen tüzelő szukára. Az a kan is ugyan olyan ösztönökkel rendelkezik amelyik még soha nem fedezett. Ivartalanítással elkerülhetőek ezek a problémák! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!