Ezt hagyjam rá a kutyámra?
Mikor kicsi volt örökölt egy kosarat az előző kutyámtól, és olyan 7-8 hónapos koráig kényelmesen elfért benne, aztán ahogy 1 éves elmúlt már csak nehézkesen fért bele, ezért vettem neki egy jó nagyot, átraktam a játékait, a pokrócát, kivittem a kuka mellé a régit, aztán mikor hazaértem az új kosár szét volt tépve és a kuka mellé rakott régi kosarában feküdt.
Korábban nem szedett szét semmit, nem szokása még a cipőket sem rágta meg kölyökként, tehát ez inkább "bosszúálló" rongálás volt.
Visszakapta a régit, de rossz nézni ahogy belepréseli magát, mondjuk összegömbölyödve egész jól elfér benne, de nem akarok megint feleslegesen egy újat venni neki.
Hát figyi, ő fog benne aludni, és eléggé érthetően kinyilvánította a véleményét az új kosár és a régi kosár viszonyával kapcsolatban. :D
Ha neki az jó... akkor hadd aludjon benne. A még újabb kosarat is széttépné.
Majd, ha már nem felel meg a kis igényeinek a régi kosara, akkor az is fel fog tűnni.
Nem kell ráhagyni!
Vegyél neki újat, és gyúrjál rá a rászoktatásra.
Kösd össze pozitív élményekkel. Küldd a helyére, és ha odamegy, dicsérd meg , simogasd meg. És ha bármi rongáláson rajtakapod, szólj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!