7hónapos boxer mellé jó döntés egy kis csivava?
Nem akarlak lehangolni, de velem is ez a helyzet alakult ki, utána olvastam stb. Azt olvastam, ha mind a kettő kan/nőstény, és ivaréretté válnak, be fogja hódoltatni a nagy a kicsit tehát magyarán verekedni fognak.
Én nem tudom mi lesz nálunk is a vége de nem akarom egyiket se megtörni. Remélem tudtam segíteni:)
Bocs, de szerintem ez rossz ötlet.
A boxerek nagyon energikus, szeleburdi kutyák, már a játékstílusuk miatt se tartanám együtt csivavával.
Eleve, ha fölteszel egy ilyen kérdést, nem lehetsz túl gyakorlott a kutyatartásban (nem sértésnek szánom!!!), így pedig ne vállalj be két ilyen nehezebb fajtát (a csivava nevelése sem éppen a legkönnyebb, nagyon makacs, karakán kutyák).
Mi van, ha egy óvatlan pillanatban a boxered úgy letámadja fegyelmezési céllal a kicsit, hogy sérülés lesz a vége? És a csivava benti, a boxer meg kinti..? Nem is értem az ilyet... Akkor már mindkét kutya ki-bejárós legyen, vagy mindkettő csak kinti.
Szerintem a boxerhez valami hasonlóan szeleburdi, kicsit nagyobb tömegű kutya illene... akár egy jack russel terrier.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!